Ahoj, kamos ma pc z electroworldu a nedostal k tomu zadny cd a vsera se mu sesypali windows a musel sem mu zformatovat disk a nainstalovat novy windows a ted je problem ze zvukouvou kartou nevime jakej typ ma tak tim padem ani nevime jaky ovladace da se ten typ zvukovy karty nejak zjistit? diky
Obávám se že jinak,než otevřením bedny se to nedozvíš.Pokud je ovšem integrovaná a znáte typ základní desky,tak podle toho se to dá určit a od výrobce stahnout ovladače.
tak uz semp res program everest (ty mi poradily na jednom foru) zjistil ze je to Realtek ALC888 @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller muze te mi nekdo pls najit ovladace diky
Je integrovaná a dle mého názoru(nemusí být správný) by bylo potřeba to stahnout podle výrobce a typu desky.Ta zvukovka se dává do více desek tak aby v tom pak nebyl bordel.
Doporučuji zjistit přesný název základní desky z faktury a podle jejího výrobce, stáhnout zvukový ovladač z jeho stránek.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
mám již starší PC, ale nedávno se mi z ničeho nic restartoval při hraní nenáročné hry (wowko) a od té doby nešel monitor, až do té doby, než jsem připojil kabel od grafické karty ke procesoru (alespoň tusím, mozná k základní desce, nevím,...
Zdravím, nakoľko neviem nič nájsť na nete tak to skúsim napísať tu a snáď niekto s niečím pomôže.
Pri zaťaženom PC pri nejakej graficky naročnejšej hre tak mi skáču otáčky na ventilátoroch na grafickej karte a potom z ničoho nič mi vypne display a...
Poslední příspěvek
300W je spotreba karty v plne zatezi, ale 2 kabely jsou vzdy lepsi nez 1.
Je ale velmi pravdepodobne, ze problem neni vyresen, jen teplota karty neni dost vysoka aby se znovu objevil.
Nicmene pokud je karta opravdu vadna, tak teplota pri ktere se...
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.