měl bych zásadní dotaz -kolega mi přinesl notebook /asus y55a/ a dle mého se mu při přeinstalaci win8 na win7 podařilo smazat samotný system
Při startu se pc rovnou hodí do biosu
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
georgegold
- nováček
Při startu se pc rovnou hodí do biosu
Zdravím
měl bych zásadní dotaz -kolega mi přinesl notebook /asus y55a/ a dle mého se mu při přeinstalaci win8 na win7 podařilo smazat samotný system
Zkrátka při zapnutí notebooku se to rovnou hodí do biosu a jiná cesta není - navíc dle biosu to vypadá že opravdu není z čeho vybírat / viz foto/ Na usb mám případně instalační win7 ale zkrátka to nenačte. Je li vubec nějaká rada předem děkuji Jirka Z.
Re: Při startu se pc rovnou hodí do biosu
Ak odišiel disk , tak nemá z čoho systém nabotovať.Preklikaj sa v biose.Ak nikde ani zmienka o disku, tak ho vyber von a pripoj k inému PC či sa zobrazí.Ak nie kúp nový disk.
V biose si položku Launch CSM daj na Enabled a skús to USB s Win7, ak sa nezobrazí v ponuke Boot, nenabehne, vypni si Windows Boot Manager.
V biose si položku Launch CSM daj na Enabled a skús to USB s Win7, ak sa nezobrazí v ponuke Boot, nenabehne, vypni si Windows Boot Manager.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17 Odpovědi
- 47487 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Shokata88
-
- 2 Odpovědi