Ahoj,
řeším problém s postarším toshiba HDD. Jedná se o to, že po scandisku zůstalo na disku asi 2GB volného místa namísto původních 90GB. Nikde nic nehlásí žádnou chybu, SMART hodnoty jsou v pohodě.
Pokud se na disk podívám v OO defrag, tak to toto v minulosti volné místo označuje jako "locked exclusively", tedy podobně jako stránkovací soubor.
PC je dell Latitude E6420 s W7 Pro, disk je Toshiba MK2561GSY 250GB v primárním slotu.
Netušíte někdo co s tím? Docela to zkomplikovalo život :(
Naposledy upravil(a) jamesbond1 dne 20 dub 2015 12:35, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Body obnovy? Pokud máš stabilní systém, vypni je a nech vytvořit jen jeden nový, aktuální, pro jistotu, abys nějaký měl. A taky si nastav, jak velkou část disku lze na tyto body použít. Možná bude potřeba ještě poté restartovat počítač.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda je možné mít zapojenou grafickou kartu na 2x6 PCIe pinů, když má GK konektory 1x6 a 1x8?
Když by se spustil a vydržel by třeba 3h zátěže bez problému, bylo by tu furt riziko, že na to jednou PC doplatí?
Měl bych...
Poslední příspěvek
Joo funguje slušně :D Na základní práci a nenáročný hry uplně stačí. Nedávno jsem skládal z 580 8GB a tam se daly hrát i novější hry :D
Jediný co tam není moc fit je ta spotřeba za výkon, kterej to nabízí. Ale zase jsou ty PC dostupný.. 570 jsem...
Dobrý den, prosím o radu.
Omylem se mi při obnově z bitové zálohy povedlo sformátovat disk kde byla záloha a další data. Chtěl jsem formátovat disk na který jsem obnovoval z bit. zálohy ale omylem jsem formátoval datový disk. Formátování proběhlo...
Poslední příspěvek
ještě jsem zkusil GetDataBack v max skenování, bez úspěchu. :(
vzdávám to.
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.
Dobrý den. Prodávám svůj 16tb USB disk, takže se chci zbavit své historie na něm. Je jasné, že kliknutím na smazat a vysypáním koše nejsou soubory permanentně smazané. Vzhledem k velikosti disku ho patrně prodám někomu technicky zdatnému, kdo by...
Poslední příspěvek
třeba tady je placený program na 1 rok grátis i s klíčem.
asi v 3/4 stránky klikni na záložku prozradí (Giveaway), počkej 50 vteřin a máš to. Nainstaluj a vlož klíč.
nebo tady, tam je klíč vypsán hned.