Nefunkční PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
digilukas
nováček

Nefunkční PC

Příspěvek od digilukas »

Ahoj všichni mám problém se základní deskou no name ale pravděpodobně Acer procesor AMD athlon 64 x2 socket am2. Po spuštění pc se prostě nic neděje jen se rozběhne disk a větráky ale jinak žádný obraz a zvuk a po vyndání ram a následném spuštění to ani nezačne pipat, a tak nevím jestli je Ko zakladovka nebo procesor ale ten se zahřívá ale nevím jestli je to známka funkčnosti.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Nefunkční PC

Příspěvek od Pic »

Pokud nenapíšeš složení PC, tak je to jen na hádání. Nech v PC je základní desku s procesorem, jednu RAM a GK, pokud není integrovaná na základní desce azdroj. Ostatní odpoj a to datové i napájecí kabely. Případně odzkoušej postupně další RAM. Pokud PC naběhne, tak s chybou protože není připojen disk se systémem. Jestliže nenaběhne je nejméně jedna z připojených komponent vadná. V tom případě můžeš zkusit jiný zdroj, GK a to je asi vše.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
digilukas
nováček

Re: Nefunkční PC

Příspěvek od digilukas »

Je to Acer aspire M1100. Zkusil jsem jiný zdroj z funkčního pc grafika je integrovaná ram jsem zkusil jinou a pořád je to stejné.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nefunkční 4NEC2 na WIN10
    od XmuX » » v Windows 11, 10, 8...
    4 Odpovědi
    11197 Zobrazení
    Poslední příspěvek od XmuX
  • Občas nefunkční touchpad po zapnutí/probuzení laptopu
    od Micmen » » v Problémy s hardwarem