Občas mi asi na 5 min. vypadává na 1-2 vteřiny obraz(obrazovka zčerná) v tří vteřinovém intervalu. Už se mi to jednou stalo, v opravně řekli, že to je něco s grafickou kartou a teď se to vrátilo. A ještě se mi teď několikrát stalo, že jsem měl obraz posetý modrými tečkami a nepatrně to zrnilo. Díky za radu.
Buď uveď více o počítači a OS, nebo si počkej na telepata, který vidí na Tvůj monitor, ale zatím se zde žádný nevyskytl. Jestliže Tě v servisu informovali o problému s grafickou kartou a závadu odstranili, podumej co jsi na nastavení karty změnil (např. ovladač).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A znovu se to děje po formátování počítače. A ještě se posune obraz asi o pět cm doprava, takže nalevo vznikne černý pruh a napravo je obraz mimo monitor. Tím chlazením to asi nebude, protože to někdy blbne hned po zapnutí počítače. Grafickou kartu mám GF 7600 GT, monitor BenQ FP91GP.
Možná, že máš špatné nastavení velikosti a rozměru obrazu na monitoru, a nebo grafická karta a monitor si nerozumí při nastaveném rozlišení a snímkové frekvenci. Umístění obrazu můžeš opravit na monitoru, rozlišení a opakovací frekvenci na grafické kartě, případně klik pravým myšítkem na volné místo na ploše, zvolit Vlastnosti - Nastavení - nastavit rozlišení a kvalitu barev - potom klik na Upřesnit a vybrat záložku grafické karty a nastavit vlastnosti, včetně snímkového kmitočtu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
To je moje nastavení
kvalita barev: 32bitu
rozlišení obrazovky: 1280 krát 1024
obnovovací frekvence: 75Hz
normální velikost: 96(dpi)
jak by bylo dobrý to změnit?
Jde o to zda to zvládá i monitor - zkus změnit na nižší rozlišení, např. 1024x..... Při nastaveném rozlišení nemusí stíhat frekvenci 75 snímků. Mrkni do dokumentace k monitoru co vše umí.
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.