Mám problém s PC, zapnu, normálně by měl blikat a "chrastit" HDD, ale teď PC zapnu, Power-svítí, HDD-také svítí! Zjistil jsem, že na zdroji mi nejede větrák. Jednou za čas mi tohle uddělalo, ale po pár restartování nakonec PC naběhl, teď už vůbec. Děkuji za odpovědi.
PC se nespustí, svítí HDD
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
PC se nespustí, svítí HDD
Zdravím pánové..
Mám problém s PC, zapnu, normálně by měl blikat a "chrastit" HDD, ale teď PC zapnu, Power-svítí, HDD-také svítí! Zjistil jsem, že na zdroji mi nejede větrák. Jednou za čas mi tohle uddělalo, ale po pár restartování nakonec PC naběhl, teď už vůbec. Děkuji za odpovědi.
Re: PC se nespustí, svítí HDD
Jako první bych zkusil jiný dostatečný zdroj.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12 Odpovědi
- 11806 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od atari