Mám takový problém,už jednou jsem se zde na foru ptal na nějaký "tutoriál" co udělat s PC když se vám zobrazí černá obrazovka s kurzorem myši.Problém jsem vyřešil s "Poslední možnou funkční konfigurací".Nějakou dobu PC fungoval a asi po 3 dnech zase černá obrazovka. A ted nastal skoro každodenní problém.Jakmile přijdu a zapnu PC tak se mi zobrazí černá obrazovka s kurzorem myši no a já poté celý počítač restartuji a on mě poté automaticky nabídne opravu systému.Oprava se jako vždy zadaří a počítač jede jak má.Ale druhý den se děje opět to stejné zase černá obrazovka s kurzorem a zase to nabízí opravu. Tímto žádám o jakoukoli radu jak to spravit,protože mě opravdu nebaví každý den tohle dělat pořád dokola.Nemůže to být nějaký vir ? Díki moc všem za případné rady :) PS : Někdy to vydrží třeba i 2 dny. PC sestava : Značka PC - HAL 3000 Grafická karta - NVidia GeForce 9500 GT Procesor - Pentinum Dual-Core 2.6 GHZ
Doporučuji kontrolu paměti RAM programem Memtest, nebo GoldMemory, vyčištění PC třeba programem Ccleaner a to i registry (povolit jejich zálohu) a spustit kontrolu disku s opravou případných chyb. Jestliže bude i po té trvat problém doporučuji vložit log z programu HijackThis do stejnojmenné sekce a požádat o pomoc.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Po několika letech jsem znovu spustil starší laptop s Win10 . Provedeny updaty. Po restartu se přidala/obnovila nabídka startovat původní Windows 7 . Složka s Windows.old už byla odstraněna po přechodu na desítky. Jak se zbavit druhého...
Poslední příspěvek
msconfig je ok, jde treba i stahnout cas v sysdm.cpl a neklikaci zpusob je pres bcdedit .
Zdravím, mám otázku. Pc někdy při post testu nedetekuje dvd rom. Dá se to v biosu vypnout? Myslím aby nebotovala dvd mechanika. Jinak deska je Asus prime b550 plus. Děkuji za odpovědi jinak dvd mechanika je stará 13 roku.
Poslední příspěvek
Dobře děkuji. Jinak BIOS aktuální, ještě nechám vlákno otevřené.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
chtěl bych si konečně poprve postavit svuj vlastní herni PC a chtěl bych vás poprosit o radu/návrh PC sestavy, za každou radu/návrh budu velice vděčný!
Využití:
90% času na tom plánuju hrát novější hry - konkrétně: Battlefield 6 /...
Poslední příspěvek
Ve variantě A jsou utajené typy, nelze hodnotit. Ke všemu vodník.
Varianta B může být řešením, když se smíříš s minulou generaci AM4.
Cenu si porovnej pro 3 komponenty. Grafiku, CPU, chladič Noctua. Ostatní komponenty *500Kč. (Např 2*KIT RAM za...
Zdravím,
už několik dní se mi při přihlášení na můj web zobrazuje jen bílá obrazovka, která občasi i problikává s tím co se má doopravdy zobrazovat. Děje se to náhodně, někdy až po několika minutách prohlížení. Zkoušel jsem všechno: vymazal jsem...
Poslední příspěvek
Ten tvoj web - je tvoj? Pretože tam žiadna takáto chyba sa nevyskytuje - takže chyba môže byť len u teba, buď máš grafiku v háji, alebo prehliadač nechce preberať farby tvojej stránky, ale tebou definované v prehliadači.