Při hraní nových her (Medal of Honor Warfighter) se mi občas PC sekne. Objeví se přes obrazovku takové zelené znaky dolaru.. Ovladače nové a teploty v pořádku.
Windows 7
Cooler Master Elite 370 černá
Gigabyte GA-P67A-UD3-B3
Intel Core i5-2500K
Arctic Freezer 13
Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz
MSI N570GTX Twin Frozr II/OC
Samsung SH-S223C černá, OEM
Samsung SpinPoint F3 3.5" 500GB HD502HJ
Seasonic S12II-620 620W Bronze
To bude proavděpodobně nějakou havětí. Co používáš za AV či jiné štíty? co máš za OS a co aktualizace? můžeš sem hodit fotku té chyby? Můžeš zkusit spustit OS v Diagnostickém režimu zda to dělá? Zmáčkni WIN+R a napiš (msconfig) bez uvozovek a hned na první kartě zapni Dignostické spuštění dej OK a restartuj počítač. a dej info jak to pokračuje.
Ahoj,
už nějakou dobu pozoruji na mém PC že se mi stává, když hraju CS2 že se mi hra občas lagne sekne trhne nevím jak jinak to popsat, každopádně zkoušel jsem všelijaké tipy co jsou na internetu od programů jako je Procces Laso nebo speciální Revi...
Poslední příspěvek
Ahoj. Tvoje sestava je velmi silná, takže pokud máš problémy s lagy, nemusí to být způsobeno hardwarem, ale spíše nějakým nastavením nebo softwarem.
Vyzkoušej tyto věci:
Ovladače a BIOS: Ujisti se, že máš nejnovější ovladače pro grafickou kartu (i...
Mám skoro 3 roky starý laptop Ideapad 3 14ALC6:
Processor AMD Ryzen 7 5700U with Radeon Graphics 1.80 GHz
Installed RAM 8.00 GB (5.85 GB usable)
System type 64-bit operating system, x64-based processor
Poslední rok se začal zpomalovat a...
Poslední příspěvek
Ještě k té RAM. Část z 8GB si bere interní grafika, systém Windows si zabere pro otevřené procesy. Takže je to OK.
8 je zkrátka na hraně.
- - -
Ještě něco pro odlehčení. Win+i otevře nastavení, Aplikace Spuštěné po startu ...možná obsahují zbytečné...
Ahoj. Potřeboval bych od někoho ochotného nastřelit sestavu na hraní do 28000 pro sestru syna..Je to málo peněz, ale tak to, holt, je.Neposílám svůj výběr abych mohl srovnávat. Synovi jsem měnil grafiku za lepší a starší mi zůstala. Sapphire Radeon...
Poslední příspěvek
Alferi: Tak ten původní monitor už, samozřejmě, není. Tak se to rozhodlo. Jen tak na okraj. Volal jsem holce ať si to objedná co nejdříve, protože se vše pořád mění. Vzpomínám si když jsem skládal aktuální počítač a celkem 5x se mi stalo, že než...
Dobrý večer,
Mám problém jakmile zapnu nějakou náročnější hru na pc. Po pár min nebo klidně hned se zapne vypínání a následně se vypne. Teploty kromě procáku přes 65 jsou v pohodě. Pc jsem i přeinstalovala. Komponenty jsou rok staré, pc skoro...
Poslední příspěvek
Komponenty jsou sice koupene pred rokem, ale stare jsou 4-6 let.
1. Spustil bych Linux z flashky - jestli se stane to same
2. Vyzkousel bych jiny zdroj, tento zrovna nevzbuzuje duveru