Zdravím asi po mesiaci som pustil PC a nešla my obrazovka svietila kontrolka na naej ale obraz nešiel ked som monitor odpojil z grafiky a napojil na zakladnu dosku tak to šlo bude nejaky prolem z grafickou kartou?
Podívej se do Biosu, kterou grafiku máš nastavenou jako základní (integrovaná/přídavná), jestli integrovanou, zkus přepnout na přídavnou (AGP, PCI-e) a zkus znova, jestli přídavnou, tak máš opravdu problém s grafickou kartou, a to nejspíš ten, že odešla.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Větrák má s garfikou společného jen to, že ji pomáhá ochlazovat. Vůbec nic jiného!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Třeba u mě v jednom PC to v Biosu je v Advanced - Video Configuration - Primary Video Adapter a tam vyberu buď Auto nebo Int nebo PCI. Něco takového bys tam měl taky mít. Když Ti to nejede ani s jinou grafikou, jestli jsi měl správné ovladače (!), jsou další možnosti: Buď je ta grafika vadná(?) nebo není kompatibilní s Tvojí MB nebo - a to je asi nejhorší možnost - odešel slot pro grafickou kartu, tedy vadná MB!
Ahojte, chci se zeptat jakou vybrat grafiku v uvedenej cene cca 6-7 tisíc? Volil by som ARC B580, myslím že sú na ní slušné recenze. Šla by k Ryzenu 8400F tak myslím že by to mohla byť vyvážená kombinace :-). Máte niekto skúsenosti s touto kartou?...
Poslední příspěvek
Děkuji za upozornení, beru teda Sapphire.
Ještě jednou Vám všem děkuji !
Ahojte, chcem sa spýtať na názor na grafiku z bazaru za cenu cca 2000 - 3000 Kč, čo som sa koukal tak asi nejaká RTX1660 Super nebo Ti. Sú tie karty OK? Alebo by ste nedoporučili / doporučili neco jiné?
Pozdáva sa mi napr táto:
Ďakujem
Poslední příspěvek
Pert, ďakujem za názor. Tak nejak to práve cítim :-) Práve proto sa mi do toho moc nechce ísť, možno není pravdepodobnosť velká ale proste sa mi nechce riskovať že budem kupovať niečo také a vyhodím peniaze do vzduchu, kor objednávať zo zahraničia....
ale nechce mi fungovat monitor i když je zapojený v grafické kartě ale když změním...
Poslední příspěvek
No, tazatel píše, že je to nové PC, takže je ten počítač nejspíše sestavěný teď.
A pokud se ti nic nezobrazuje už od samotného zapnutí PC, tak to není ovladači grafické karty. Takže na tvém místě bych si zkontroloval zda je opravdu vše správně...
Dobrý den,
potřebovala bych pomoci s úpravou fotografií - bitmapová grafika , retuše, filtry. Jsou to čtyři fotografie, každá se má upravit dle zadání. Prosím, byl by zde někdo kdo by mi pomohl upravit čtyři fotografie?
Poslední příspěvek
Dobrý den, děkuji za reakci a starostlivost. Každá reakce je fajn. Omlouvám se, ale myslela jsem si, že poradna je od toho aby si zde uživatelé mohli poradit a skláním se, před všema chytrýma hlavičkama, které zde diskutují. Nemyslím si, že by bylo...