strong DC
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
No pokud je to na proxy serveru zakázáno, asi s tím neuděláš nic. Jedině zkoušej jiné programy (myslím, že ve WinMX se dají měnit porty, přes které se připojuje), no a potom zkoušet...moc se v tom nevyznám, ale nešlo by se připojit přes port, na kterém vám v práci jede ICQ?
nic normálního mě nenapadlo
Dost záleží na tom, jakým způsobem máte vyřešeno sdílení internetu. Máš ve svém PC nastavenou Gateway (nebo automat. přidělenou)? Pokud ano, mělo by to být funkční - tedy v případě, že to neblokuje firewall. Většina správců nastavuje pouze určité rozmezí povolených komunikačních portů.
Zjisti, jestli máte firewall a jak je nastavený - podle toho (jak psal Charlie) by se dalo dále pokračovat..
Zjisti, jestli máte firewall a jak je nastavený - podle toho (jak psal Charlie) by se dalo dále pokračovat..
Rimms
no tak to bude asi blokované všechno. my máme proxy na portu 3128, a blokují nám všechny P2P porty...někde jsem četl,že se dá nějak změnit rozsah portů, ale v tom se nevyznám...
zkuste si nainstalovat něco jiného na stahování hudby(Kazaa, eMule, nějaký Bittorent nebo WinMX), třeba je blokované jen DC. POkud nepůjde žádný z nich, tak je to marné
zkuste si nainstalovat něco jiného na stahování hudby(Kazaa, eMule, nějaký Bittorent nebo WinMX), třeba je blokované jen DC. POkud nepůjde žádný z nich, tak je to marné
petr.klas píše:ono v tom strong DC v nastaveni se da dat aktive, pasive a nejakej SOCKS5 a u toho se da nastavit proxy server port, jmeno a heslo,
k cemu je to dobrý? možna by to šlo přes to, nebo nikoliv?![]()
diky
nikoliv :)) to je pouze pro nastavení aby ses jakoby připojil k hubům třeba, ale pokud mají zablokované porty na proxy, stejně to nepomůže. Je to jak s ICQ. U nás na koleji je proxy, která P2P blokuje, takže když vyplním to SOCKS5 (spíše HTTP než ten SOCK), tak to nejede, ale když to vyplním u ICQ (jehož porty nám neblokujou), jede to.
Pokud se pletu, tak jen do mě