jack je samozrejme ve spravne dire, ve strkani neceho do diry sem pry dobrej :) ... no preinstaloval sem ovladace, zkusil sem i jinou verzi, oddelal a pridelal zarizeni, udelalo to to, ze zvuk je porad desne potichu... vi buh cim to je ... vidim to na preinstalovani woken
no ja bych přeinstaloval wokna, tyhle prkotiny k nasrá** většinou už nikde změnit nejdou, prostě se to pose** a je to. Akorát k vuli tomu člověk plaší, kupuje novej hardwere a nic. Instalace s těma všema blbostma bude sice chvili trvat, ale i tak je to asi nejrychlejší řešení.
Pokud by ses toho nebál, můžem na to mrknout přes připojení ke vzdálený ploše. Ty bys mi řek svou IP, já bych se k tobě připojil a prošel bych nastavení. U podobnejch věcí se může snadno stát že někde něco přehlídneš. Chtělo by to ale domluvit přes ICQ. Napiš co si o tom myslíš, kdyžtak se pak nějak domluvíme...
to by bylo super, ale s tim jaks rikal vzdalenym pripojenim k plose nemam vubec zkusenosti... docela by me to zajimalo ... asi vis co delas :) budes mit dneska chvilku casu? si te najdu v icq a domluvime se teda..
Ahoj, asi jsem uplna lama ale po zapojeni noveho monitoru AOC CU34G2XP/BK mi nejde zvuk.
V nastaveni mam vystupni zarizeni monitor.... Kde jsem udelal chybu ?
Poslední příspěvek
No tak to jsem uplny debil ze jsem nejak automaticky pocital stim ze to bude mit reproduktory.
Tak v tom pripade muzete prispevek smazat. Diky
Zdravím. Dlouho jsem tady nebyl. Kvůli Win11 jsem si pořídil nový počítač. Na starém počítači jsem měl výstup HDMI napojený na TV a na základní desce byl výstup SPDIF. Ten byl zapojený do DACU. Nový počítač nemá výstup SPDIF, tak jsem použil...
po několika letech používání jsem se rozhodl přeinstalovat windows na mém notebooku. Klasicky přes flash disk, žádný problém vše se podařilo a ntb běží jako nový. Bohužel ale jsem si večer všimnul, že se výrazně zhoršila kvalita zvuku z...
Poslední příspěvek
Přesně tak. Jestli sluchátka hrají stejně, nehledej chybu v driverech, ale v obslužných aplikacích zvukové karty.
EDIT. Zvuk mi přijde takový ''suchý'', Výrazem suchý označují zvukaři zvuk bez dozvuku (prostoru, hallu). Neměl jsi před reinstalací W...
zdravím, prosím poraďte.
Mám desku Asrock A520M, paměť 16G, proc. AMD Ryzen 5 4600G aw11.
Doposud zvuk do sluchátek šel normálně, ale pak se odmlčel a nejde ani přes USB.
Zkoušel jsem osciloskopem přímo na pinech konektoru pro přední panel a je to...
Poslední příspěvek
Jen A520M podle webu Asrocku neexistuje, ale je treba A520M-HVS, A520M/ac, A520M-HDV...celkem 9 modelu:
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...