Omlouvám se - asi mám manko v základním vzdělání, ale co je to GK? # Protože jsem génius, právě mě napadlo, že by to mohla být Grafická Karta? Je to tak?
Vlčák
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Ano SLI jsou dvě karty spojené k sobě.Jenže do SLI režimu se zapojují novější a výkonější karty,které už mají standartně dva výstupy takže vlastně čtyři.Pokud máš novější kartu,stačí ti určitě jen jedna.Mohl bys mít i jednu kartu integrovanou na desce a druhou přidanou ve slotu pro grafiku,ale při tomto rěšení ti pojede vždy jen jedna karta.(ta ve slotu).
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ahoj,narazil jsem na jeden problém, k mac mini m4 mam napojene dva monitory, jeden přes HDMI a druhí přes Redukci USB-C na HDMI občas se stane že jeden monitor se na par sekund odpoji a pak zase naskočí je to asi 1-2s je to ten co je napojen na...
Poslední příspěvek
Na to je každá rada drahá. Buď se redukce přehřívá a proto vypíná, nebo prostě není kompatibilní a v tom případě by to chtělo zkusit originální převodník USB-C/HDMI od Apple.