Čau..
přeinstaloval jsem operační systém a nejde mi internet, není připojená žádná síť. Potřebuji nainstalovat síťovou kartu, bohužel nemohu najít CD. Neporadil by mi někdo prosím jinou možnost jak tu síťovou kartu nainstalovat?
Jestliže je síťová karta integrovaná na základní desce, tak je ovladač na CD k základní desce, nebo ke stažení na stránkách výrobce základní desky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Pic už ti poradil :) Nainstaluj si ovladače bud k sítové kartě nebo ovladače k zakladní desce :) A věty cituji "A já právě nemůžu nic najít.." nejsou řešením pro nikoho z nás :) Kdo hledá najde vždycky je to někde schovaný stačí to jen najít a je otázkou pilnosti hledače :)
Kolikrát stále řešíš stejný problém ? Už jsem jeden duplikát smazal a je tu další. Přečti si pravidla! Jestliže je nebudeš dále respektovat, přijde sankce!
Dobrý den, nechal jsem si podle zdejšího návrhu postavit PC
Bohužel po jednom dni, co mi ten PC přišel, mi začala blbnout integrovaná síťová karta. Nejprvo to šlo kolem 2 Gb/s, pak to ale spadlo na 10 Mb/s. Po instalaci starších...
Poslední příspěvek
BIOS mám nejnovější 3631, ovladače síťové karty jsem také instaloval nejnovější. Uvažuji také, jestli se ta základní deska nemohla poškodit při vyndavání ztvrdlého pěnového polštářku, co Alza dává dovnitř PC, bylo třeba dost velké síly.
Dobrý den, mám tuto základní desku ASUS TUF GAMING B550-PLUS a potřebuji do ní dát síťovou kartu. Kterou z těchto dvou síťových karet tam dát, aby šla rychlostí 2,5 Gb/s. :
Asi 3 dny mi jen tak přestane jet monitor, obrazovka zčerná ale počítač stále běží jen mikrofon ne.
V monitoru podle mě chyba není jelikož zčerná i druhý monitor.
Zkoušel jsem nainstalovat nové drivery, vyměnit HDMI kabely, vytáhnou grafiku...
Poslední příspěvek
Pokud se problém objevil po aktualizaci na nejnovější ovladače gr. karty (572.60), tak zkus nainstalovat starší verzi ovladačů. Poslední verze je (zase) zmršená.
Ahoj plánuju upgrade a chci se zeptat, jak s grafickou kartou. Mám Fractal Design Meshify 2 Compact Black Solid a plánuju nákup RTX 5080. Líbila by se mi verze MSI GeForce RTX™ 5080 16G GAMING TRIO OC. Ta udává délku 338 mm. Má skříň uvadí jako...
Poslední příspěvek
Jojo je.
Dodatečně přidáno po 7 minutách 33 vteřinách:
Pokud by to dávalo smysl, tak bych uvažoval i o nové skříni. Lepší než riskovat přehřívání.
Jakou grafárnu by jste dali k této sestavě?
Převážně na hraní her. preferuji 5080.Původně byla v sestavě tato
Cena sestavy cca do 75 000,- Kč.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Nová generace nVidie se bohužel ukázala být jen refreshem té předchozí s minimálním posunem. RTX 5080 mají a asi ještě chvíli budou mít špatnou dostupnost a přepálené ceny. Přístí týden mají být vydány 5070Ti, ale může to být to samé. :huh: