Mám problém s Mikrofonem který ( i když jsem zkoušel několik programů na komunikaci ) nefunguje jak má. Spustím hovor a prvních 5 sekund je mě slyšet dobře. Potom se to začne zhoršovat a zhorší se to natolik že mě skoro není slyšet a není rozumět. Zkoušel jsem přeinstalovat zvukové ovladače ale ani to nepomohlo. Prosím o pomoc
Asi jsi se spletl, tady nejsou žádní věštci, takže na tvůj PC nevidíme. Chceš-li poradit uveď více informací (jaká zvuková karta, OS, v jakém programu se to projevuje atd.).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano jiný mokrofon jsem zkusil .. a pro pána Pice který dle levlu si bude trochu obratnější v těchto problémech .. jelikoš vypadáš že to tu trochu znáš překvapuje mě, že se mě ptáš na podobné věci ohledně věštění .. pro registraci se vyplnuje informace okolo PC sestavy stačí si jen otevřít můj profil .. ale není problém to jsem zkopírovat : Pc :Fujitsu Siemens Amilo xa2529, W7 Professional, AMD Turion 64bit X2 2.40 Ghz, 2G Ram , NVIDIA GeForce 8600M GS .. a nefunguje to ani v jednom programu .. vždy se to po 5 sekundách ztiší .. at mluvím přez co chci tak to dopaddne stejně
Ono není ani tak problém v tom, že by si to neuměl rozkliknout, ale ty můžeš řešit PC známého a nebo když za nějakou dobu změníš sestavu a někdo bude mít podobný problém tak se může podívat a třeba zjistí že má stejnou zvukovku jako ty a nemusí zakládat další téma .
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Problém je nejspíše v nastavení zvukového zařízení. Zkontroluj pečlivě nastavení. Zda je správně uvedeno výchozí zařízení a nastavení hlasitosti mikrofonu ap. Chyba je nejspíše tam. Pokud máš vstup mikrofonu vpředu na bedně, zkus i ten zadní. Ještě dotaz - tento problém je od začátku používání PC, nebo se to projevuje až od určité doby.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Projdi si nastavení programů, zda v tom nemůžou mít prsty. Ale protože to dělá až v průběhu chodu, viděl bych to spíš na hardwarovou poruchu a reklamaci. Ovladače zvukovky máš v pořádku nainstalované a nehlásí žádnou poruchu funkčnosti chodu zařízení?
Zkusil jsem všechny vaše rady avšak bez úspěchu. Stále to po 5 sekundách slábne až do nesrozumitelného minima. Programy v tom očividně prsty nemají protože jak jsem zkoušel dělá to u všeech a pokud vím ano dělá to od samého začátku. Přeinstaloval jsem i ovladače ale stejně se nic nezměnilo.
Bohužel nejde. Ale mám ještě jednu možnou příčinu i když nevím jestli to s tím souvisí. Přeinstalovával jsem windows z Visty na Windows7 a když jsem s tím byl v servisu tak chlápek mi řikal něco o tom že na můj počítač nejsou některé ovladače dělané tak že improvizoval. Tak jestli neporadíte s tímhle :
Ještě jednou pc notebook : Fujitsu Siemens Amilo xa2529, W7 Professional, AMD Turion 64bit X2 2.40 Ghz, 2G Ram , NVIDIA GeForce 8600M GS
A zvukový ovladač : Realtek High Definition Audio, Verze 6.0.1.6449, Zprostředkovatel : Realtek Semiconductor Corp.
Zdravím, zahazuji 10 let starý notebook, takže pc bude kompletně nové.
Myš, klávesnici, sluchátka mám, ale chtěla bych k tomu nějaký stojící mikrofon, který nebude na sluchátkách, nepotřebuju nic super, nemám v plánu streamovat nebo tak něco, ale...
Poslední příspěvek
Tak vše jede a funguje jak má. Děkuji všem zúčastněným za rady a pomoc a zamykám vlákno. :)
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.