Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně formátu harddisku. Nešel mi formát sám o sobě, tk jsem postupně vymazal vše a zbyly mi dva soubory *.dll. Přes ccleaner jsem projel registry a nemělo by tam nic být. Jenom dva soubory, jeden mi zbyl z Nera, druhý ze Zoneru. Soubory prý "pracují", ale nvm jak je ukončit. Formát ihned po restartu taky nejde. Prosím o radu :) děkuji
Systém Windows nemůže tuto jednotku naformátovat. Ukončete všechny diskové nástroje a jiné programy používající tuto jednotku a ověřte, není-li v jiném okně zobrazen obsah této jednotky. Poté formátování opakujte
V nouzovém režimu mi to hlásí tu samou hlášku. Mám HDD rozdělený do čtyř menších (C,D,E,F) a dneska jsem v pohodě naformátoval dva (E,F) a chtěl jsem i D, kde není nainstalový OS.
Máš zobrazeny systémové a skryté soubory? Pravděpodobně máš na disku nějaký systémový soubor, který systém chrání.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost, jak nainstalovat Windows 11 na notebook Asus GL753VE, při instalaci na mě vyskočí hláška: Procesor se v tuto chvíli nesplňuje požadavky na systém Windows 11”
V ntb je CPU: Intel Core i7 7700HQ...
Poslední příspěvek
Pouzit Rufus.
Rufus stahne ISO a upravi ho tak, aby nekontroloval TPM 2.0, RAM ani SecureBoot.
Znamemu instalace take neprosla v pihode, ma ji upravenou stejnym zpusobem.
Samozrejmne muze kdykoliv prijit aktualizace Windows 11, ktera na...
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Ahoj,
včera jsem provedl update systému a po něm nelze spustit žádný program MS Office . Vždy se zapne na pár sekund a pak zmizí. Ani se neobjeví chybové hlášení.
Verze systému: Win 10 (22H2 - 1905.5737)
Log z EventViewer:
Faulting application...
Poslední příspěvek
Zkusil bych udělat povrchový test disku (HD Tune-Error scan), případně jej doplnil testem RAM (Memtest86+).