tiskárna na windows 7

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Blaid
nováček

tiskárna na windows 7

Příspěvek od Blaid »

Zdravím,
mám 2 problémy ... nejdříve tedy ten s tiskárnou ... mám nové windows 7, ale když jsem připojil a nainstaloval tiskárnu, tak vůbec nejde tisk ... zkoušel jsem ovladače i windowsácké i přiložené cd a nic, záhadou ale je že při instalaci ovladače a kalibraci tiskárna vytiskla zkušební stránku ... nic jiného ovšem nevytiskne.
Druhý problém: Na harddisku je operační program Windows XP, ale při spouštění vyhazuje chybu, že ve windowsu chybí nebo nepracuje správně ntoskrln.exe, tudíž jsem chtěl přeinstalovat windowsy, ale když tam dám cd s operačním programem, tak to nic nedělá. Ovšem harddisk pracuje správně když ho zapojím jako druhý fyzický disk. Tedy ten, ze kterého se nenačítá windows. Nevím co s tím, poradíte?

Doufám, že někdo poradí, protože už si s tím opravdu nevím rady. :-( :-(
mr.M
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Re: tiskárna na windows 7

Příspěvek od mr.M »

Pokud se chceš XPček zbavit zformátuj oddíl na NTFS... Pokud chceš pouze reinstal XPček, doporučuji také zformátovat oddíl a pak nabootvat z CD (DVD) XPček.. pokud ti PC z ROMky nebootuje, je to nejspíš tím, že máš nastaveno BIOSU jako první disk. To změníš tak, že při zobrazení loga základní desky zmáčkneš DEL nebo tomu příslušnou klávesu a tam najde položku, jako je boot options... vřele doporučuji tam nic neměnit pokud nevíš, co děláš (celkově v BIOSU) :-)

Na zformátování oddílu bych doporučil třeba Paragon Partition Manager Express 9.0
- POZOR - zformátování přijdeš o vše, co tam na tom oddílu bylo

K té tiskárně, zkoušel si se podívat na off. stránky výrobce, zda nabízí ovladače pro W7 ? :wink:
No stress, have fun.
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Máš tu tiskárnu nastavenou jako výchozí?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Blaid
nováček

Příspěvek od Blaid »

Ano tiskárna je výchozí.
mr.M
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.M »

K té tiskárně, zkoušel si se podívat na off. stránky výrobce, zda nabízí ovladače pro W7 ?
No stress, have fun.
Blaid
nováček

Příspěvek od Blaid »

No na stránkách hp ovladač na windows 7 není http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... g=cs&cc=cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Blaid
nováček

Příspěvek od Blaid »

mr.M píše:Pokud se chceš XPček zbavit zformátuj oddíl na NTFS... Pokud chceš pouze reinstal XPček, doporučuji také zformátovat oddíl a pak nabootvat z CD (DVD) XPček.. pokud ti PC z ROMky nebootuje, je to nejspíš tím, že máš nastaveno BIOSU jako první disk. To změníš tak, že při zobrazení loga základní desky zmáčkneš DEL nebo tomu příslušnou klávesu a tam najde položku, jako je boot options... vřele doporučuji tam nic neměnit pokud nevíš, co děláš (celkově v BIOSU) :-)

Na zformátování oddílu bych doporučil třeba Paragon Partition Manager Express 9.0
- POZOR - zformátování přijdeš o vše, co tam na tom oddílu bylo

K té tiskárně, zkoušel si se podívat na off. stránky výrobce, zda nabízí ovladače pro W7 ? :wink:
HDD zformátován, Teď zapnu PC a vyskočí mě chyba PXE-E61 a PXE-MOF co sem se na netu dočetl, tak jsem zakázal bootování other device, ale pořád to píše, ROMKA už načítá bez problémů
mr.M
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.M »

PXE je bootování po síti... tzn dej první ROMku, pak disk a zbavíš se toho :wink:
No stress, have fun.
Blaid
nováček

Příspěvek od Blaid »

Blaid píše:No na stránkách hp ovladač na windows 7 není http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... g=cs&cc=cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Takže to znamená, že ta tiskárna prostě na W7 nejde?
mr.M
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.M »

Promiň, přehlídl jsem to. To, to samozřejmě neznamená, ale samozřejmě by driver od výrobce byl nejlepší.

Našel jsem o HP tiskárnách pod W7 toto . Zkus to aplikovat na tu svoji... Není to nic jiného, než ji přidat ručně. :roll: :wink:
No stress, have fun.
Blaid
nováček

Příspěvek od Blaid »

Start Menu > Devices and Printers > Add a Printer > HP > HP Deskjet 3420
Přidat tiskárnu už jsem zkoušel, ale při výběru tiskárny, tam není HP Deskjet 3420, tedy tiskárna, kterou mám já.
Blaid
nováček

Příspěvek od Blaid »

Odinstaloval jsem všechny ovladače a zapojil tiskárnu znovu, W7 začali hledat ovladač, neúspěšně a napsalo to 'Software ovladače zařízení nebyl úspěšně nainstalován. Nebyl nalezen ovladač.'
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jednoduchá malá tiskárna
    od HelFix » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    18 Odpovědi
    75889 Zobrazení
    Poslední příspěvek od pcmaker
  • Tiskárna HP Laserjet MFP M140W
    od McKousal » » v Problémy s hardwarem