Vzhledem k tomu ze si uz vazne nevim rady tak se obracim na vas, me uz nic nenapada a za to se docela stydim ze na to nemuzu prijit kdyz skladam kazdy den 16 pocitacu ale tohle nechapu, tak k mojemu problemu:
Koupil sem si novou skrin takze sem Hardware predelal ze stareho do nové skříne, kdyz to mam vse hotove, zapnu PC a kdyz se mi zacina nacitat windows tak mi to zamrzne, kdyz odpojim DVD RW tak mi to normalne najede, zkousel sem vymenit uz 3 zdroj, vymenit datove kabely ale pokazde to zamrzne kdyz zapojim DVD
tak nevite nahodou nekdo cim to je?
a sorry ze sem se tak rozepsal ale strucneji sem to nemohl napsat.....
Cim to je? Zdroj, novy keys(skřin) DVD RW?
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
hmm asi to tim bude, to abych zas kupil novou vypalovacku, co rikate na tuhle?
http://www.atcomputers.cz/zbozi/dvdrw-r ... ?p=z:71527
http://www.atcomputers.cz/zbozi/dvdrw-r ... ?p=z:71527
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Zkontroluj piny na konektoru jestlis něco neohnul!
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Nemáš na kšandě s DVD ještě nějakou mechaniku? Jsou správně najumperovány?
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek