Zacalo to nedavno. V nekterych hrach to dela, nekterych ne. Nahral jsem nove ovladace pro grafickou kartu, ale porad nic. Nevim jak mam ten problem popsat tak radsi i s images.
Divne divne. Doufam ze nekdo mi s tim dokaze pomoct.
buď je něco s ovladačema a nebo se gk přehřívá takže skontroluj teplotu a přeinstaluj ovladače
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
přidat nějaký ventilátor do skříně a nebo se kouknout jestli chladič není zashitovanej od prachu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
NO TAK NIC NEFUNGUJE. Kompa sem vycistil, nahral nejnovejsi ovladace. Dalsi ventilator uz neni mozne pridat a tim to nebude. Monitor mi hlasi teplotu pocitace 38-40 stupnu. Mam 4 ventilatory + 1 na karte + 1 na procesoru.
Nevim co ted.
P.S. ted sem si nasel kolik vlastne ma karta stupnu. Ukazuje to ze 85 stupnu a fan jede na 27%.
otáčky ventilátoru na kartě jdou regulovat, buď v ovladačích nebo nějakým programem ale kde přesně ti neřeknu ati nemám
d otěch 90 ale i to už je moc, jaktože to zrí když reguluješ ručně to by nemělo, zkus teda jinej program
Sorry že sem zase píšu s nějakou svojí kravinou která pravděpodobně bude všem k smíchu ale už nevím jak jinak a kam pro pomoc.
Vlastním tuto sestavu:
Corsair 275R Carbide Series Tempered Glass Black
Fractal Design Ion+ 760W Platinum
GIGABYTE...
Poslední příspěvek
Problém vyřešen. Chyba byla na straně vodního chlazení které pravděpodobně odešlo úplně po 5 letech používání. Ihned po zapnutí se teploty pohybovali od 90-100°C jen na ploše a bez jakékoliv aktivity na počítači. Jelikož se jednalo o mého prvního...
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.