Problém s rozlišením
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Problém s rozlišením
Čus, mám problém s monitorem, ale jsem docela amatér přes řešení problémů na PC.
Nemohli by jste mi prosím někdo přesněji vysvětlit postup jak ho odstranit? Při každém spuštění mi "monitor" nastaví rozlišení na 800x600. Po přenastavení mi rozlišení normálně jede, ale přece jenom komu by se chtělo po každém spuštění přenastavovat rozlišení..? Navíc mi (mám notebook, ASUS F5RLseries, vše původní) od včera nejede ani "dotyková myš" (asi se rouhám, ale sami vidíte že fakt nejsem "profík"..)
Ohledně monitoru už tu jeden podobný topic je, ale prý "si mám zaližit vlastní téma..."
Díky moc za každou radu
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Problém s rozlišením
máš nainstalované správné drivery pro tvou grafickou kartu?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Bavis se furt o monitoru nebo obrazovky na notebooku?
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
na notebookové obrazovce ti jde rozlišení v pohodě a na přídavném monitoru ne ?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Pardon, obrazovka notebooku...
edit: Přídavný monitor vůbec nemám, celou dobu jsem (bohužel jen-) myslel obrazovku notebooku, špatně jsem se vyjádřil...
edit: Přídavný monitor vůbec nemám, celou dobu jsem (bohužel jen-) myslel obrazovku notebooku, špatně jsem se vyjádřil...
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Napiš přesný název notebooku najdeme ti správné ovladače. Taky je možné že je poškozený systém souborů. Použij opravnou konzoli a příkaz CHKDSK /F nebo (R)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
dobře :) takže ve Windowsu je nastavené rozlišení 800×600, co máš za tu grafiku ? (Grafická karta) zjistíš ji v Ovládací panely->Systém->Záložka Hardware->Správce zařízení->Záložka Grafické adaptéry
iPhone XS
iPhone XS
Omlouvám se že neodpovím okamžitě, ale dneska už trávím večer mimo dosah notebooku, takže ty informace nemůžu dodat hned. Zítra napíšu co nejdřív to půjde
ještě edit: "opravná konzole a příkaz CHKDSK /F nebo (R)" mi (promiň, asi netřeba opakovat že jsem přes pc oproti vám total lama) nic známého nepřipomínají, upřesni to prosím...
ještě edit: "opravná konzole a příkaz CHKDSK /F nebo (R)" mi (promiň, asi netřeba opakovat že jsem přes pc oproti vám total lama) nic známého nepřipomínají, upřesni to prosím...
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
zatim bych zůstal asi u té grafiky. opravná konzole je, když spustíš instalační CD z Dosu, pak se tě to ptá jestli chceš něco opravit, zmáčkneš R, pak tam napíšeš chkdsk (písmeno jednotky) /F
iPhone XS
iPhone XS
Takže ta grafická karta je ATI RADEON XPRESS 1100, notebook Asus F5RL AP185
edit:
edit:
zkouším to teď instalovat... S tou "myší" někdo nevíte..?memphisto píše:máš nainstalované správné drivery pro tvou grafickou kartu?
-
taylormade
- nováček
Zdravím, mám stejný problém, akorát že mám klasik. stolní PC s přídavným 22" widescreen monitorem ASUS VW222(U) , GK je Asus nVidia 8800GT, OS: Win Vista HP
Popis problému: minulý týden se mi při spuuštění logon screenu (výběr uzžvatele) místo nastaveného rozlišení 1680x1050 nastavuje automaticky rozlišení 800x600, právě jako tobě..., Po každé musím rozlišení vrátit na těch 1680... a to po každym zapnutí
PLZ proč??? - Jak se to dá vyřešit????
DÍKY
Popis problému: minulý týden se mi při spuuštění logon screenu (výběr uzžvatele) místo nastaveného rozlišení 1680x1050 nastavuje automaticky rozlišení 800x600, právě jako tobě..., Po každé musím rozlišení vrátit na těch 1680... a to po každym zapnutí
PLZ proč??? - Jak se to dá vyřešit????
DÍKY
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
1 Založ si vlastní téma.
2 Vyzkoušej co sem radil tvému předchůdci...
2 Vyzkoušej co sem radil tvému předchůdci...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek