Zdravím lidi, mám takový problém když začnu hrát hry tak se mi chladič roztoči na 100%, teplota cpu je okolo 55 stupňů v zátěži. Po vypnutí hry chladič jede furt na plno i když teplota spadne na 40 stupňů. Zkoušel jsem již přehrát BIOS a novou teplovodivou pasti ale nepomohlo to. CPU taktované není jen GPU. Když počítač restartuju tak pořád jede na 100% a počítač je zpomalený. Začalo to dělat z ničeho nic.
FX-6300 ( stock chladič )
MSI 970A-G46
Gigabyte GTX 750 Ti
16Gb DDR3 HyperX Savage
nedávno jsem se sem obracel s problémem nekvalitního zvuku po reinstalaci OS. Nyní jsem si všimnul dalšího problému - vysokých otáček ventilátorů u CPU i GPU. Když na notebooku nic nedělám je klid a otáčky jsou okolo 2300 RPM při tichém...
Poslední příspěvek
Teplota 65°C odpovídá CPU na 67%, i při CPU 82% odpovídá teplota. Je otázka zda při IDLE jsou otáčky adekvátní, ale teplota 42°C je standardní.
Zkontroluj profily a nastavení managementu otáček.
Dodatečně přidáno po 8 minutách 12 vteřinách:
Zda...
Problém že mají jen jeden jack.
Takže asi jediná možnost jak sprovoznit mikrofon i sluchátka je koupení rozbočovače?
Zítra jdu do datartu.
Můžu buď poslouchat nebo mluvit.
Ale ten co mě poslouchá no fakt to zní hrozně fakt dutě tiše s takovým...
Poslední příspěvek
Hele koupil jsem funguje a když jsou černé ty konektory mají vždy značku buď bílou nebo jako výstupek to nemusím špatně rozeznatelné.
Mám barevné a jedu. Díky.
Ahoj, chtěl bych poradit ohledně nového chlazení. Zde jsou moje komponenty a pod ně vypíšu i problém.
Mám -
1.Procesor - AMD Ryzen 5 5600
2.Chladič na procesor - ARCTIC Freezer A35 A-RGB
3. pasta použitá - ARCTIC MX-4 Thermal Compound
(sestaveno...
Poslední příspěvek
Foto otevrene skrine, kde je videt rozmisteni komponent a vsech ventilatoru by se hodilo take.