Dva nové HDD se tváří jako jeden !?
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
Jura z Hané
- nováček
Dva nové HDD se tváří jako jeden !?
Hoj všeci. Na PC mi odešli do věčných lovišť dva HDD. Zakoupil jsem tedy dva nové (2x Seagate BarraCuda 2TB) Po zapojení jsou v biosu viditelné oba dva, taktéž jsou viditelné ve správci zařízení - zobrazují se dvě disková zařízení + SSD (C), ale ve správci disků se zobrazuje pouze jeden o celkové velikosti 2785,38 GB !? Jeho název je "Microsoft Storage Space Device"
Má otázka zní: Jak dosáhnout toho, aby se zobrazovaly pouze oba HDD samostatně ??? Diky všem za pomoc.
Má otázka zní: Jak dosáhnout toho, aby se zobrazovaly pouze oba HDD samostatně ??? Diky všem za pomoc.
Re: Dva nové HDD se tváří jako jeden !?
Daj sem screen - Správa diskov.
-
Jura z Hané
- nováček
Dodatečně přidáno po 2 minutách 34 vteřinách:
Pro Petr22. Je docela možné, že tam bylo nějaké předchozí nastavení u původních HDD. Ale teď nevím jak z toho.
Pro Petr22. Je docela možné, že tam bylo nějaké předchozí nastavení u původních HDD. Ale teď nevím jak z toho.
Ak si odinštaluješ ten Microsoft Storage ---?
Zadne predchozi nastaveni byt nemohlo.
Ten pool musel nekdo rucne vytvorit na tvem pocitaci z tech dvou novych disku.
Ten pool musel nekdo rucne vytvorit na tvem pocitaci z tech dvou novych disku.
-
Jura z Hané
- nováček
RIKI22 - Odinstalací bych si nerad vyrobil další potencionální problém. Nemám tušení co vlastně je za zařízení "Microsoft Storage Space Device" To si asi nechám jako poslední možnost.
Petr22 - Nic z toho jsem dnes vědomě neinstaloval - pouze jsem zkusil průvodce vytvoření jednoduchého svazku, který od začátku pracoval s jedním polem a možnosti rozdělení jsem přešel.
Petr22 - Nic z toho jsem dnes vědomě neinstaloval - pouze jsem zkusil průvodce vytvoření jednoduchého svazku, který od začátku pracoval s jedním polem a možnosti rozdělení jsem přešel.
Vraj to mohla spraviť aj aktualizácia, ak si to nespustil sám.Disky sú prázdne , tak neviem o čo môžeš prísť.
-
Jura z Hané
- nováček
A navíc je docela podivná ztráta (1255 GB) 30% úložného prostoru !?! To mi přijde docela dost.
Dodatečně přidáno po 6 minutách 21 vteřinách:
Dodatečně přidáno po 6 minutách 21 vteřinách:
Může to být nějaká součást Windows a nerad bych aby přestalo fungovat něco jiného co by s tím mohlo vzdáleně souviset.RIKI22 píše:Vraj to mohla spraviť aj aktualizácia, ak si to nespustil sám.Disky sú prázdne , tak neviem o čo môžeš prísť.
Máš pravdu akurát v tom, že je to súčasť windows , ak si cez Nastavenia-Systém-Úložisko-Spravovať Ukladacie priestory vytvoríš takúto jednotku.Potom sa zobrazí aj v Správca zariadení.Tak skús to takýmto spôsobom aj zrušiť, ak to nechceš odinštalovať v Správcovi zariadení.
-
Jura z Hané
- nováček
Varovná hláška Dodatečně přidáno po 6 minutách 19 vteřinách:RIKI22 píše:Máš pravdu akurát v tom, že je to súčasť windows , ak si cez Nastavenia-Systém-Úložisko-Spravovať Ukladacie priestory vytvoríš takúto jednotku.Potom sa zobrazí aj v Správca zariadení.Tak skús to takýmto spôsobom aj zrušiť, ak to nechceš odinštalovať v Správcovi zariadení.
Jsou k dispozici pouze tyto možnostiRIKI22 píše:Máš pravdu akurát v tom, že je to súčasť windows , ak si cez Nastavenia-Systém-Úložisko-Spravovať Ukladacie priestory vytvoríš takúto jednotku.Potom sa zobrazí aj v Správca zariadení.Tak skús to takýmto spôsobom aj zrušiť, ak to nechceš odinštalovať v Správcovi zariadení.
To je normálne hláška, pri každom odinštalovaní nejakého zariadenia.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 23390 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od cemel
-
- 6 Odpovědi