Mám sluchátka na kterých je mikrofon, mám je už snad 4 roky, nicméně dnes mi zničeho nic přestal fungovat mikrofon, sluchátka jedou jak mají. Zkoušel jsem druhé a zase jen mikrofon. Na druhém PC mikrofon fungoval v pořádku. Zkoušel jsem projet různý nastavení a nic. Vím, že kdysi se mi stal stejný problém a kamarád mi to pomohl vyřešit. Jenže dnes už nijak v kontaktu nejsme, tak se obracím sem. Budu moc rád, pokud mi někdo pomůže. Děkuji
Přestal fungovat mikrofon
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Přestal fungovat mikrofon
Ahoj, budu moct vděčný za nějakou efektivní radu.. Pročítal jsem tu dost témat, ale na nic jsem pořádně nenarazil.
Mám sluchátka na kterých je mikrofon, mám je už snad 4 roky, nicméně dnes mi zničeho nic přestal fungovat mikrofon, sluchátka jedou jak mají. Zkoušel jsem druhé a zase jen mikrofon. Na druhém PC mikrofon fungoval v pořádku. Zkoušel jsem projet různý nastavení a nic. Vím, že kdysi se mi stal stejný problém a kamarád mi to pomohl vyřešit. Jenže dnes už nijak v kontaktu nejsme, tak se obracím sem. Budu moc rád, pokud mi někdo pomůže. Děkuji
-
Uziv00
Re: Přestal fungovat mikrofon
Tohle znamená co?
Fairman20 píše:Zkoušel jsem druhé a zase jen mikrofon.
Ze jsem zkousel druhe nove, nerozbalene sluchatka a mikrofon na nich taky nefungoval, ale na druhem pocitaci ano.ITCrowd píše:Tohle znamená co?Fairman20 píše:Zkoušel jsem druhé a zase jen mikrofon.
-
Uziv00
Zkus odinstalovat a znovu nainstalovat ovladače zvukovky. Občas v tom nějaká aktualizace woken udělá neplechu.
Az prijedu domu, tak to zkusim. Jen se laicky zeptam, kde ty ovladace najdu? Diky.
-
Uziv00
Na stránkách výrobce zvukovky, popřípadě základní desky.
Zkusil jsem a zase nic.. Už tomu nerozumím.. Kamarád říká, že možná mi opravdu odešla zvukovka, je to možný? Nebo ještě nějaká jiná varianta, jak to fixnout?
-
Uziv00
Můžeš vyzkoušet nějakou live verzi linuxu. Pokud mikrofon v linuxu bude fungovat, pak bude chyba někde ve woknech. Pokud ne, bude vydná zvukovky.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 4559 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr22
-
- 20 Odpovědi