Tenhle problém mám už dlouho a až teď mě došlo že bych se mohl zeptat tady jestli by jste nevěděli co s tim.
Mám sluchátka Speedlink Medusa 5.1 Headset a pokaždý když se děje něco s telefonem kterej je poblíž (volání, zpráva, přihlašování do sítě) tak se ve sluchátkách ozve úplně nesnesitelný pípání, že by člověku praskla hlava. Ten problém už je od začátku co jsem sluchátka pořídil. Psal jsem i výrobci, ale odpovědi jsem se nedočkal.
Nevíte čím by to mohlo bejt a jak to odstranit?
v okolí každého eletro spotřebiče vzniká elektromagnetické pole a tím se navzájem ruší,(mobil taky často vadí obrazu, ať už v normální TV nebo monitoru ) už naši otcové věděli že videa nepatří přímo na TV Jediné řešení - oddálit telefon
jsou z umělý hmoty.
ha teď jsem přišel na to že to dělá zesilovač. když dám telefon přímo k němu tak je to nejhlasitější, takže myslíte že by pomohla třba nejaká krabice přes něj? jakej matroš by to moh odrušit?
Pravděpodobnost, že se podaří odstínit rušení z mobilu, je velice malá. Můžeš zkusit krabici z měděného plechu (nebo třeba z cuprextitu) a tu krabici spojit se zemí počítače (nebo třeba se zemnícím kolíkem v zásuvce), ale obávám se, že to bude marná snaha. Pravděpodobně to sníží intenzitu rušení, ale nečekej, že ho to úplně odstraní. Jediná zaručená a fungující metoda je dát mobil do dostatečné vzdálenosti. A co to je dostatečná vzdálenost, to je nutný vyzkoušet.
Nejlepší bude, když se kolem tebe nebude nikdo pohybovat se zapnutým mobilem. Tohle se už řešilo 6 let nazpátek,ale ještě nikdo nevymyslel, jak to udělat, aby to bylo bezproblémové.
Řešení jak odstranit popularní a doporučené vyhledavaní na google a ostatních vyhledavačích.
Příklad: napíšete zeb
Objeví se zde zebraland (pizzerie v měste mimo) a dalši nesmyslné výsledky, poté to co hledáme.
Cílem je odstranit veškeré doporučené...
mám cca 2 roky starý telefon Samsung Galaxy M52, kde se mi nedávno vyskytl problém s nabíjením. Mám originální Samsung nabíječku i kabel. Nabjící se mi telefon hrozně pomalu ze sítě, z powerbanky se dokonce baterie vybíjí, i když je...
Poslední příspěvek
Tak jsem udělal diagnostiku akumulátoru pres aplikaci Samsung Members a zde je vysledek. Screenshot_20241124_143601_Samsung Members.jpg
chtěl bych poradit s výběrem telefonu pro tátu. Chytrým telefonům se vyhýbal a když už tedy nějaký dostal tak je to hrůza která by odradila i mě.
Chtěl bych, aby měl co nejpříjemnější zážitek, něco, co ho přesvědčí že je to vlastně dobrá...
Poslední příspěvek
Kdyby na cene preci jen zalezelo, tak v Datartu se da dostat na cenu 4000Kc (VIP ucet + kod na slevu 400Kc) :)
Za stejnou cenu uz se prodavala v nekolika obchodech v pulce zari.
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč, nejlépe s 512GB úložného prostoru. Mám zatím předběžně vybráno POCO F6 Pro 5G 12GB/512GB, popřípadě 16GB/1TB... Předem díky za alternativy...
Poslední příspěvek
Díky, takže s tím POCO X6 Pro 12GB/512GB to bude OK.