Dobrý den , nebyl jsem si jist jestli to mam dát do sekce "HW" nebo "Hry" a tak to dávám sem.
Ale k problému , v CS:GO hraju na komunitním serveru na kterým jsou pluginy. Prvních 15 minut mám bez problému 100-130 FPS. Ale po 30 minutách hraní mi to spadne na 30-50FPS (to už se nedá hrát ) a po hodině pouze 1-5FPS. Nevím jestli je to tím že se komponenty víc zahřejou a nebo jestli nemam nějakej zastaralej driver či ten server je na delší hraní náročnej na můj počítač ( z důvodu náročných pluginů a hodně hráčů ) .
Nebo další možnost že počítač je zaprášenej a tím se tam udržuje více tepla , ještě dnes PC vyfoukám ale myslím si že tím to tolik nebude ( pc foukán před cca 4-5 měsícema ).
PS - Pokud nehraju na daném serveru tak FPS bez problému . Ale neni možný že jen tak mi to spadne o 100 fps .
SW
Win7 64bit
o ovladačích nic nevím , kdy byli updatnutný atd...
Můj HW
RAM 4GB
CPU Intel I3-2100 3.1GHz
GPU MSI GTX 750Ti
Zdravím chtěl jsem se zeptat, zda by někdo neměl řešení této mojí chyby
Hraju to sporadicky, ale dělá mi to možná půl roku hraju a tak za 30 minut - 1h jak kdy a pak to spadne z ničeho nic sekne se obraz, zvuk a jsem na ploše bez jakékoliv chyby...
Poslední příspěvek
Ta chyba bývá spojená s RAM, co je v sestavě přesně za moduly a na jakém taktu běží? Pokusně bych je shodil na základní JEDEC takt, jestli se ty pády budou nadále vyskytovat.
Tady jsem na to ještě našel diskusi s návrhy řešení:
Ahoj. Potřeboval bych od někoho ochotného nastřelit sestavu na hraní do 28000 pro sestru syna..Je to málo peněz, ale tak to, holt, je.Neposílám svůj výběr abych mohl srovnávat. Synovi jsem měnil grafiku za lepší a starší mi zůstala. Sapphire Radeon...
Poslední příspěvek
Alferi: Tak ten původní monitor už, samozřejmě, není. Tak se to rozhodlo. Jen tak na okraj. Volal jsem holce ať si to objedná co nejdříve, protože se vše pořád mění. Vzpomínám si když jsem skládal aktuální počítač a celkem 5x se mi stalo, že než...
Dobrý večer,
Mám problém jakmile zapnu nějakou náročnější hru na pc. Po pár min nebo klidně hned se zapne vypínání a následně se vypne. Teploty kromě procáku přes 65 jsou v pohodě. Pc jsem i přeinstalovala. Komponenty jsou rok staré, pc skoro...
Poslední příspěvek
Komponenty jsou sice koupene pred rokem, ale stare jsou 4-6 let.
1. Spustil bych Linux z flashky - jestli se stane to same
2. Vyzkousel bych jiny zdroj, tento zrovna nevzbuzuje duveru
Zdravím, přiznám dlouho jsem se se již pc nevěnoval a těch komponentů je tolik že už mi z toho hlava stojí :-D a už se v tom prostě nedokážu zorientovat. Potřeboval bych a chtěl bych poprosit někoho o radu. Chtěl bych vylepšit mou sestavu a můj...
Poslední příspěvek
Muselo by se v BIOSu nastavit omezení PL1 a PL2 někam kolem 150W, aby procesor neblbnul s tím zbytečně vysokým TDP. Ty uvedené programy si ani tolik zdaleka nevezmou.