LITTLE-big píše:Zkus software na vyhledávání a instalaci ovladačů např. Driver Booster nebo DriveTheLife. Proskenuje OS a doplní chybějící či staré ovladače...
SW jako Driver Booster atd. doporučuju nepoužívat. Napáchají víc škod než užitku.
Web MSI > najdi svoji desku > záložka service > stáhni a nainstaluj drivery.
V zadnem pripade nepouzivat smejdy jako Driver Booster ! Ten software hleda na internetu soubory ciste podle nazvu, nepozna ze nejsou kompatibilni. To je nejspis to co problem zpusobilo, instalace nahodne stazeneho nekompatibilniho ovladace.
Stahni nejnovejsi ovladace na chipset z webu vyrobce zakladni desky a ten nainstaluj, i kdyby byl starsi nez ten co tam mas.
To co potrebujes jsou ovladace od vyrobce zakladni desky, ktere mohou byt upravene aby fungovaly, ne nahodne nalezene novejsi verze urcene treba jen pro zakladni desky jineho vyrobce.
Asi špatně čteš radu a to stáhnout si ze stránek výrobce základní desky ovladače na chipset a nainstalovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.