Zkusil jsem přeinstalovat windows ze sedmičky na desítku.
Je pravda, že žádnou hlášku o tom, že již není místo to neukazuje a celkově mi to i samo ukázalo, že mám ještě dostatečně volného místa a je to nastavené "že velikost určuje systém", ale nastal další problém, že při spouštění Rocket League mi to vždy ukáže tabulku, že se hra spouští a pak tabulka zmizí. A takhle každých 5 vteřin a hra se nezapne i přesto, že když se podívám na Steam, tak to ukazuje, že jsem ve hře.
Myslíte si tedy, že to má nějakou spojitost s problémem, co jsme řešili ?
//Edit: Stejný problém, jako u RL mám například i u naprosto nenáročné hry, jako Magic Duels, která i předtím normálně fungovala. Zkusil jsem u všech her ověřit integritu mezipaměti, ale nic...
Dodatečně přidáno po 1 hodině 13 minutách 9 vteřinách: Po provedení aktualizace hry fungují, tak asi můžete uzamknout a když tak se ozvu, kdyby ještě nastal nějaký problém.
Každopádně děkuji ti za pomoc při řešení problému. :)
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku