Zdravím, mám takový problémek s grafickou kartou: https://www.czc.cz/gigabyte-gv-n960wf2o ... 82/produkt
Stáhl jsem si nejnovější ovladač on NVIDIE GeForce Experience 376.33. Poté nastaly potíže, při hraní ( výkonu ) mi začne jakoby bzučet, ale ne moc hlasitě. Když mám sluchátka nic neslyším a bez sluchátek jen mírně. Ještě předtím než sem zjistil co to dělá, tak například když jsem zapl WoW Legion tak v hlavním menu tak se karta rozpískala co nejvíc mohla a když sem to v menu nechal delší dobu tak obrazovka začala jakoby zrnit ale jen na jednom místě. Jakmile jsem locknul FPS na 100 utlumilo se to a bez zrnění, od té doby to nezrní nijak. Jelikož mám PC nový znepokojilo mě to. Kamarádi mi poradili abych to vrátil na starý ovladač ale nepomohlo to, poté když jsem chtěl rozkliknout ovl. panel nvidie tak po otevření přestal pracovat. Tak jsem stáhl ovladač 362 něco a jde to, jenže to bzučení zde pořád je. Grafická karta má přijatelnou teplotu při zátěží a dlouhodobé nad 68 se to nezvedne. Jen mám otázku jestli se to dá nějak opravit, nebo není nepořádek ve větrácích u grafické karty? Díky za každou radu.
Ještě bych rád podotknul, díval jsem se zde a někde lidi psali že to dělá to GeForce Experience že jak to odinstalovali tak se ten výkon zvýšil / vrátil, já to udělal a nepomohlo to.
Zdravím, nakoľko neviem nič nájsť na nete tak to skúsim napísať tu a snáď niekto s niečím pomôže.
Pri zaťaženom PC pri nejakej graficky naročnejšej hre tak mi skáču otáčky na ventilátoroch na grafickej karte a potom z ničoho nič mi vypne display a...
Poslední příspěvek
300W je spotreba karty v plne zatezi, ale 2 kabely jsou vzdy lepsi nez 1.
Je ale velmi pravdepodobne, ze problem neni vyresen, jen teplota karty neni dost vysoka aby se znovu objevil.
Nicmene pokud je karta opravdu vadna, tak teplota pri ktere se...
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...