Overclocking failed! Please enter Setup to re-configure your system. Press F1 to run setup

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Odpovědět
PavlosCZE
Level 1
Level 1

Overclocking failed! Please enter Setup to re-configure your system. Press F1 to run setup

Příspěvek od PavlosCZE »

Dobrý den,
Koupil jsem si do svého počítače druhý 8GB modul RAM paměti, který je identický s tím co tam už mám (MOBO mám ASUS Z170 PRO GAMING). Po instalaci modulu se PC zapnulo, ale vůbec se nenačetl obraz a po pěti vteřinách se zase na sekundu vypnul a zase na 5 sec zapnul a takhle to šlo furt dokola dokud jsem ho neodpojil z elektriky. Po vypojení a zapojení jsem PC zapnul a načetl se obraz, kde byla tato zpráva: Overclocking failed! Please enter Setup to re-configure your system. Press F1 to run setup

PC jsem nikdy netaktoval a tohle byl 1. problém co jsem měl. Zkoušel jsem dát Defaultní nastavení BIOSU, ale to nepomohlo. Po vyjmutí 2. modulu PC šlape jako předtím. Neví někdo prosím jak to vyřešit??

Sestavu mám v profilu. Díky.

RAM: Kingston HyperX Fury DDR4 2666
x-rated
Level 5
Level 5
Kontaktovat uživatele:

Re: Overclocking failed! Please enter Setup to re-configure your system. Press F1 to run setup

Příspěvek od x-rated »

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5

Re: Overclocking failed! Please enter Setup to re-configure your system. Press F1 to run setup

Příspěvek od faraon »

Zkus vyškubnout tu starou paměť a dát tam jen tu novou.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Sniper Ghost Warrior 3 CryEngine Error Memory allocation for 4294967295 bytes failed
    od byron » » v Hry
    4 Odpovědi
    5053 Zobrazení
    Poslední příspěvek od byron
  • Logitech G Saitek Pro Flight Yoke Pro System
    od peta501 » » v P: Hardware
    0 Odpovědi
    7413 Zobrazení
    Poslední příspěvek od peta501
  • Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal
    od MoA285 » » v Reklamace a zákony
    15 Odpovědi
    34351 Zobrazení
    Poslední příspěvek od MoA285

Zpět na „Problémy s hardwarem“