Dobry den, mam usb kingston DT101G2 16GB ktore sa mi z neznamych pricin pokazilo. Zapojil som si ho do PC a ked som ho chcel otvorit tak to nacitavalo strasne dlho az napokon som musel spustit spravcu uloh a vypnut ho lebo normalne to neslo. Potom sa mi s nim nieco stalo lebo ked som ho chcel otvorit znova windows mi napisal ze ho treba naformatovat. Este PREDTYM nez som ho dal formatovat som sa pozrel a bolo uplne prazdne. Ani 1 bajt udajov. Tak som ho skusil naformatovat ale windows mi napisal ze formatovanie nie je mozne dokoncit. Skusal som to asi 5x a furt to iste. Prosim poradte mi :(
Dobrý den potřeboval bych poradit jak nastavit BIOS aby šlo nabootovat z flash disku (můžu zaslat screen jak mám nastavený BIOS) možnost flash disku mám ale po vybraní se nic nestane jen problikne obrazovka. Děkuji za tipy a rady
Poslední příspěvek
Přepnout na plnohodnotný editor
Pod editačním oknem vybrat Přílohy
Klik na Přidat soubor
Vybrat soubor
Klik na Umístit do příspěvku
Velikost souboru je omezená, kdyby se příloha bránila vložení, zmenši soubor.
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Zdravím,
poradil by někdo jak vyřešit problém z USB flash diskem, který po připojení k NTB hlásí, že je třeba ho naformátovat, konkrétně to píše: Disk v jednotce F: musí být před použitím naformátován ? Po načtení neukazuje žádná data.
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.