Mam takovej malej problem.Kdyz hraju CoD 1 (v SP i MP) tak kdyz mi prijde zprava na Yahoo messenger,ztmavi se mi silene obrazovka,to same mi to dela i v CoD minimizeru(kdyz schodim hru a opet nahodim).Nevim co to zpusobuje-driv jsem mel ATI X600 a ted mam ATI EaX850Pro a je to porad stejny.Zkousel jsem ubrat na kvalite zobrazeni,preinstalovat ovladace,hru,delal jsem i reinstal XP atd.,ale stale to nejde.Moji 3 kamosi to hrajou na nVidii (6600,6800) a nemaj problem.A kdyz pouziju ten minimizer ve hre,tak kdyz z ni uplne vylezu,mam totalne rozhozeny zobrazeni(nebo spis svetlost a vykreslovani),pomuze jen restart. V cem to muze byt,docela mi to stve!? Diky,Martin
taky mam ATI a stejnej problem(jen to ze se mi to zesvetli), mam dojem ze je to tim ze ve hre je jine nastaveni nez ve winech a kdyz se ozve msn nebo u me trilian tak tam hodi nastaveni plochy a potom se nevrati k tomu staremu
..co s tim delat .. nevim
..kazdopadne mi to dela ve vice hrach jestli te to potesi
-----------------------
Win XP sp2
AMD Athlon 64 2800+ BOX
DDR 896MB
GB ATI Radeon9500
GB K8NSPro
Já mám taky ATI a taky mi to dělalo, ale kámoš mi poradil že si mám sehnat jeden ovladač, řekl jakysi jméno a já jsem si ho sehnal, ale ne na internetu a od té doby mi to nedělá . Kdyby jsi ten ovladač chtěl tak mi napiš na ICQ 215-258-375. Já ho totiž mám v počítači.
Vzhledem k tomu, že jsme za poslední rok rozšířili portfolio CoD o pár her, a naopak díky betě Black Ops 7 je nám jasné,
že na tento díl v dohledné době nedojde (případně až budou za rok dostupné všechny MP mapy),
nastal čas opusit staré a založit...
Poslední příspěvek
Dnes od 20:30 MW II ve volume doleva modu - jeden loadout s ar Chimera a libovolnou pistolí, obojí s tlumičem.
Ahoj, mám problém s FPS ve hře Fortnite. Včera běželo vše v pořádku, využití gpu kolem 50/60% , přes 200 fps ,až do momentu, kdy se bez toho ,aniž bych měnil jakékoli nastavení, hra locklq na 50 fps i přesto, že jsou nastavená na unlimited. Při alt...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.