System se mi restartuje vzdy po chvilce hrani nekterych her (World of warcraft , Stranglehold ) a napise mi to ze system byl obnoven po zavazne chybe moje sestava by na tyto hry mela stacit poradte
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+,2.3GHz
1024MB RAM
250 GB HDD
ATI 2600 Series
Windows XP
mam nejnovejsi ovladace na grafiku
edit: ale napriklad crysis nebo call of duty 4 mi jde v pohode
rad bych se na to podival kdyby mi sel odsroubovat druhy sroub pravy strane
neni to treba napsany nekde v Everestu ten sroub se snad sroubuje na obe strany dovnitr
mel sem podobnej problem a problem byl v casovani ramek, musel sem je obe v biosu nastavit na nizsi hodnotu, nebo na hodnotu ty nejpomalejsia bylo po problemu. Ale u novych ZD se to myslim dela automaticky
Nazdar, dnes jsem dělal čistý reinstal W10. Nechal aktualizovat a při:
2024-11 Kumulativní aktualizace (Preview) pro Windows 10 Version 22H2 pro systémy založené na platformě x64 (KB5046714)
pořád to chce restart a nic. Podobný problém s jinou...
Poslední příspěvek
Už to mám vyřešené. Restart Windows Update služby, pozastavení aktualizací na týden, vzápětí povolení aktualizací, proběhne zrušení výše zmíněného KB.
A tak to u mě zafungovalo.
Pro Kecálka: dík za nic neříkající radu kapitáne Bystrozraku :D
Před asi měsícem jsem si koupil nový PC V pondělí a dneska se při zapnutí objevila chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart doprovázená takovým podivným zachrčením v reprácích. PC se restartoval a v pořádku naběhl a bez...
Poslední příspěvek
Memtest jsem nedělal. Včera jsem vypl ten Fast boot, tak teď počkám pár dní a uvidím.
Narazil jsem na problém s Acronis True Image. Mám vytvořenou boot USB s Acronis , image systému na externím disku. Když připojím boot USB a současně externí disk, tak PC nenabootuje. Když připojím jen boot USB, tak Acronis naběhne, ale když pak...
Poslední příspěvek
Po několika pokusech s verzí 2017 i 2018 jsem zjistil, že Acronisu chvíli trvá, než disk detekuje. Chce to trochu trpělivosti. Disk byl 4 TB WD připojený přes dokovací stanici.
Ahoj. Potřeboval bych od někoho ochotného nastřelit sestavu na hraní do 28000 pro sestru syna..Je to málo peněz, ale tak to, holt, je.Neposílám svůj výběr abych mohl srovnávat. Synovi jsem měnil grafiku za lepší a starší mi zůstala. Sapphire Radeon...
Poslední příspěvek
Alferi: Tak ten původní monitor už, samozřejmě, není. Tak se to rozhodlo. Jen tak na okraj. Volal jsem holce ať si to objedná co nejdříve, protože se vše pořád mění. Vzpomínám si když jsem skládal aktuální počítač a celkem 5x se mi stalo, že než...
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.