Sluchátka s mikrofonem na mobilu nefungují

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zamčeno
VitoToaletta
nováček

Sluchátka s mikrofonem na mobilu nefungují

Příspěvek od VitoToaletta »

Dobrý den. Koupil jsem si sluchátka s mikrofonem Avantree ADHF-003-IFON (stály asi 150 kč, takže žádná supr kvalita, ale nejsou špatný) a když je připojím k mobilu nefunguje mi stínění - takže zvuk stojí za prd a nejde slyšet hlas. Na notebooku fungují bez problému. Mobil má samozřejmě 4-pólový jack a jiný sluchátka s mikrofonem tam normálně fungují. Jako fakt nevím jak by se to dalo vyřešit, jediný co mě napadá je nějaká prodlužka nebo redukce. Ty sluchátka jsem si koupil hlavně kvůli mobilu, u notebooku je nepotřebuji, protože mám ještě velký uzavřený sluchátka, což je docela blbý to pořád tahat s sebou.
Juandev
Level 1
Level 1

Re: Sluchátka s mikrofonem na mobilu nefungují

Příspěvek od Juandev »

Ano, také mě napadá, to táhnout přes nějakou redukci. Mrkni na e-bay a youtube, hledej podobná slova a zadávej je tam - uvidíš co ti vypadne.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

Nechápu, proč jsi si nekoupil sluchátka k telefonu, když víš jaký musí mít konektor.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X »

Vrátit a koupit kompatibilní, doporučuji Bluetooth sluchátko Plantronics M90, můžeš nosit neustále, slyšíš okolní zvuky (tedy tě nic nepřejede) a je hodně kompatibilní se vším možným a jedno z nejlepších (Bluetooth), podporuje zvuky, hovory a hudbu. Používám neustále (venku) ke svým hodinkám Omate.

Obrázek
VitoToaletta
nováček

Příspěvek od VitoToaletta »

Nakonec jsem je vrátil a koupil si jiný, bez mikrofonu. Zkoušel jsem i jiný s mikrofonem a žádný nebyly kompatibilní s mým debilním mobilem. Pokud bych chtěl s mikrofonem, tak bych si asi musel koupit sluchátka od výrobce mobilu, aby fungovaly.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Problémy s hardwarem“