Zapojení repra.5.1/Vyřešeno/

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

MarekRaušer
Level 2.5
Level 2.5

Příspěvek od MarekRaušer »

to neříkám,ale ten manuál bude asi v aj.tak to sem v hajzlu.jěště jsem chtěl taky přeinstalovat ovladače a bios,ale nevím jak.bios sem našel u výrobce a netušil jsem,že budou chtít kačáky za stažení a ovladače una zvukovku už mám stažený akorát jestli poradíte jak je instalovat
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Diablo »

Kačáky za stažení biosu? IMHO nesmysl...Kdo ví kam si vlezl... :lol:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
MarekRaušer
Level 2.5
Level 2.5

Vlezl jsem na odkaz z Everestu
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
nuggett
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuggett »

To MarekRaušer: Nevím zda máš WinXP, ale mělo by to být velice podobné u všech nižších verzí(možná trochu lišit)...Ovladače zvukovky odinstaluješ nejlépe v nouzovém režimu, pak START--OVLÁDACÍ PANELY--SYSTÉM--HARDWARE--SPRÁVCE ZAŘÍZENÍ--ŘADIČE ZVUKU---poklepej myší na tvou zvukovku, dej OVLADAČ a ODINSTALOVAT. Pak restartuj a můžeš s klidným srdcem instalovat nové ovladače. A teď mi jen řekni vážně se chceš dát do reinstalace ovladačů BIOSu, když nevíš jak přeinstalovat jen zvukovku? Tímhle tě nechci nějak urazit to opravdu ne, každý se máme co učit, ale přeci jen být tebou nechám ten BIOS (pokud na něm tak trváš) na někom zkušenějším.
MarekRaušer
Level 2.5
Level 2.5

Ovladače zvládnu ,ale bios radši ne něco sem si zatím přečetl na netu a do toho nejdu,když fungujou dobře
MarekRaušer
Level 2.5
Level 2.5

Tady jsem hodil nějakej scren,kdyby někdo věděl jak to nastavit

Kód: Vybrat vše

http://uploaded.to/?id=gupivx
El Diablo
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Diablo »

Obrázky haž na Imageshack nebo něco podobnýho...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
themikky
nováček

Příspěvek od themikky »

No tak podle Everestu bych se zase až tak do podrobna neřídil :smile: prostě si stáhni AC97 sofware, já používám Xear3D od c-media, jinak 5.1 ti to na 100% podporuje, to se neboj.
MarekRaušer
Level 2.5
Level 2.5

Tak už jsem to nějako dal do kupy,ale zase když přidávám nebo ubírám zvuk tak to v tom praská a pípá.
Ale když to zapojím zpátky na stereo tak je to dobrý.Dělá to jenom při zapojení na 5.1.
zao
Level 6.5
Level 6.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zao »

a co třeba než se hádat kleknout a spočítat vývody ze zadu zvukovky 8) 8) 8)
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

V WinXP - Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - záložka Hlasitost - Nastavení reproduktorů - Upřesnit - Reproduktory - v řádce typ reproduktorů nastavit 5.1 a otestovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
MarekRaušer
Level 2.5
Level 2.5

No tak je vyřešeno.Zítra jdou na reklamaci,je něco špatně v zesilovači.Zapojený a nastavený to bylo dobře akorát ten krám to nejak nepřehrál jak měl.
Děkuju všem co pomohli.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zapojení ústředny EZS
    od maathes » » v Vše ostatní (Off topic)
    1 Odpovědi
    6024 Zobrazení
    Poslední příspěvek od HappyMental
  • Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
    od WinDroid » » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    4 Odpovědi
    4714 Zobrazení
    Poslední příspěvek od WinDroid

Zpět na „Problémy s hardwarem“