Černá obrazovka u nové grafiky
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
Meliorannis
- nováček
Černá obrazovka u nové grafiky
Zdravim včera mi domů přišla nová grafická karta Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 4GB . Před touto kartou sem používal Gigabyte GTX 560 ti OC 1GB . Odinstaloval sem ovladace vypl PC odpojil od napájení vyměnil za novou grafickou kartu připojil zpet kabely zapojil napájení a když počítač pustim je tam jen černá obrazovka. Větráčky na grafice beží, i to světélko po straně svítí. Navíc po chvilce co to nechám běžet zazní i zvuky z naběhnutých Win7.
-
guest
Re: Černá obrazovka u nové grafiky
Máš určitě zapojený monitor do GK a ne do základní desky? Udělej Clear CMOS.
-
Meliorannis
- nováček
Ano monitor je zapojený v GK. A bios je v defaultnim nastavení. GK sem zkusil připojit přez oba DVI porty i HDMI a nic .
- lukas polak
- Level 4

Měl jsem ten samí problém, zkus jí domáčknout jestly pořádně sedí,, popřípadě vyndej a znovu zandej.
-
Meliorannis
- nováček
Zkoušel sem jí několikrát vyndat zandat. a prostě ani tuk komp naběhne ozve se uvítací znělka Win ale monitor prostě nezobrazí nic .
Vyzkoušej ještě tu starou, i tu integrovanou, jestli máš.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
Meliorannis
- nováček
Ja ted přímo používam tu starou. Když jsem vratil starou GK tak to prostě normálně jde.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2014 14:38) ---
Ještě mi napadá jestli to třeba neutáhne zdroj? Ikdyž podle požadavků by mejch 550 W mělo stačit.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2014 14:38) ---
Ještě mi napadá jestli to třeba neutáhne zdroj? Ikdyž podle požadavků by mejch 550 W mělo stačit.
-
Meliorannis
- nováček
Tak se tak zdá že asi nikdo nebude mít nějakou užitečnou radu :) . Ale je mi divný že prostě dam tam starou GK a pohodicka. Nová karta vyměněná za jinej kus a to samy černo.... nic se neukaže ani Bios nic... A pak jen slyšim znělku jak najeli Win :))
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 2700 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od yaa
-
- 9 Odpovědi