Kdyz stahuji treba nejakou aplikaci z google play, je to bez problemu. Nevi nekdo ? Diky
Proč nejde na mobilu staovat z ulož to ?
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Proč nejde na mobilu staovat z ulož to ?
Ahoj mam novy mobil lg g3, ale kdyz chci neco srahnout z uloz to, chvilku se to stahuje a potom se to vypme a napose ze stahovani bylo neuspesne. Tak je to i na datoi.
Kdyz stahuji treba nejakou aplikaci z google play, je to bez problemu. Nevi nekdo ? Diky
Re: Proč nejde na mobilu staovat z ulož to ?
zkus jiný prohlížeč.
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“ - Čínské přísloví
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Stahoval jsem z ulož to pro mobil. Dejme tomu, že si chci stáhnout transformers 1 cz.avi. Takže napíšu ověřovací text a dám stáhnout. Asi 2 sekundy se to stahuje, přestane to a napise, že stahování bylo neúspěšné.
Tak je to každého filmu. Poradí někdo? Díky
Tak je to každého filmu. Poradí někdo? Díky
Ať stahuj jakýkoli film, tak se ukáže jakože se to stahuje, ale po 2 sekundách se to vypne a nestáhne se ani byte. Je tam napsáno, že stahování bylo neúspěšné. Dělá to chrome i opera, i datoid i ulozto. Dělá to i když stahuji hudbu.
Poradí někdo ?
Poradí někdo ?
Máš dostatek paměti?
Xubuntu 15.04/W7
Kubuntu 16.04/W10
Honor 8
EMUI 5.1 Nugat/ROOT
Huawei Honor 3c
LinageOS Marshmallow/ROOT
C:geo and BusyBox 4ever!
Instalace Linuxu je prvním krůčkem k tomu jak se stát programátorem. ©MrQvik
Kubuntu 16.04/W10
Honor 8
EMUI 5.1 Nugat/ROOT
Huawei Honor 3c
LinageOS Marshmallow/ROOT
C:geo and BusyBox 4ever!
Instalace Linuxu je prvním krůčkem k tomu jak se stát programátorem. ©MrQvik
Neodpovíš, jen si stále meleš to své! Navíc tragickou češtinou a myslíš si, že to budeme po tobě luštit. Předpokládám, že to nepodporuje tvůj operátor / provider.
Ano, mám dostatek paměti. Mám 32 gb a 23 volných.
Operátor? V mobilu nemám sim.
Operátor? V mobilu nemám sim.
Vyřešil jsem si to sám. Stáhl jsem advanced download manager a je to ok.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek