Tablet vše kolem...

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

556996324
Level 6
Level 6

Tablet vše kolem...

Příspěvek od 556996324 »

Přemýšlím, že bych si mohl místo notebooku koupit tablet. Nejspíš by to byl buď Nexus 7 od někoho. Koukal jsem na net a úplně nový záruka ještě 2 roky jen za 4 500 Kč? (Nemůže v tom být nějaký podvod? až moc levný... čemu vyvarovat? nejspíš bych to bral z Aukra..)

Ale pořád přemýšlím jak mi to dokáže nahradit NTB. Dejmu tomu, že na filmy radši tablet, na hry bych tak upřednostnil placku, pak je tu prohlížení internetu no nevím tam je to asi na stejno, jediný co by mě mohlo vadit je asi nějaký html, css to na tabletu není možné. Ale zas si mohu nahradit telefon tabletem.

Nahrazovali jste PC tabletem vaše zkušenosti?
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Re: Tablet vše kolem...

Příspěvek od petr22 »

Podle me levny tablet PC nahradit nedokaze

Aby mohl nahradit PC, musel by mit x86 procesor, SATA disk a fungovat na nem Windows a stejne aplikace jako na PC. A to se za 3-5 tisic neporidi ani omylem.
Jan Musil
Level 1
Level 1

Příspěvek od Jan Musil »

Souhlasím, tablet slouží spíše jako doplněk. Nemám ale rád, kdy někdo (zpravidla starší lidé ) říkají, že to jsou předražené věci k ničemu.
Názor většiny vždy převládá nad názorem menšiny, anebo jedince ~Spock
Deny18
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od Deny18 »

556996324 píše:Přemýšlím, že bych si mohl místo notebooku koupit tablet. Nejspíš by to byl buď Nexus 7 od někoho. Koukal jsem na net a úplně nový záruka ještě 2 roky jen za 4 500 Kč? (Nemůže v tom být nějaký podvod? až moc levný... čemu vyvarovat? nejspíš bych to bral z Aukra..)

Ale pořád přemýšlím jak mi to dokáže nahradit NTB. Dejmu tomu, že na filmy radši tablet, na hry bych tak upřednostnil placku, pak je tu prohlížení internetu no nevím tam je to asi na stejno, jediný co by mě mohlo vadit je asi nějaký html, css to na tabletu není možné. Ale zas si mohu nahradit telefon tabletem.

Nahrazovali jste PC tabletem vaše zkušenosti?

Na hraní CSS na tabletu určitě zapomeň, s tím se smiř. Jinak na Aukru bych elektroniku nikdy nekupoval. Možná bych o tom pouvažoval, ale teprve ve chvíli, kdy bych měl zaručené a zjištěné, o jak spolehlivého prodejce (člověka) se jedná a jak je hodnocen ostatními uživateli.
Jan Musil
Level 1
Level 1

Příspěvek od Jan Musil »

Já na aukru dříve koupil tablet za 2000, který byl prý ve slevě a byl podle aukra velmi dobrý a svižný (o parametry jsem se nestaral, v té době mě tyto věci moc nezajímaly) a už jenom když jsem to držel v ruce, tak jsem věděl, že to je křáp všech křápů! Doporučuji nakupovat na alza.cz a czc.cz.
Názor většiny vždy převládá nad názorem menšiny, anebo jedince ~Spock
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5

Příspěvek od zeus »

Deny18 píše:Na hraní CSS na tabletu určitě zapomeň
Kupodivu CSS muze mit i jiny vyznam, zvlast kdyz je pred nim zminovano HTML :wink:
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
zvuk
Level 4
Level 4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zvuk »

to jsou ty tablety tak slabi ze nezvladajzakladni ccs styly
Jeden Google vládne všem, jeden jim všem káže a všechny do temnoty sváže.
[spoiler=]HW monitor http://www.slunecnice.cz/sw/hwmonitor/
combofix http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/
HD tune http://www.hdtune.com/
crystal disk info http://www.edownload.cz/sw/crystaldiskinfo/[/spoiler]
Deny18
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od Deny18 »

zeus píše:
Deny18 píše:Na hraní CSS na tabletu určitě zapomeň
Kupodivu CSS muze mit i jiny vyznam, zvlast kdyz je pred nim zminovano HTML :wink:

Přehlédl jsem to, ale i taková možnost je. Máš pravdu. ;)
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomina »

Za to, že někdo koupí šmejd nemůže Aukro. Já například nekupuju jinde, než na Aukru. Chce to mít čuch na dobrý kauf a to nemá každý. Jinak k otázce - ne, tablet NIKDY nemůže notebook nahradit.

Jak chceš na tabletu psát seminárku do školy, či jakýkoliv jiný delší text? Na prohlížení webu či filmů je tablet asi OK, ale na plnohodnotnou práci se tablet nehodí.
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvek od petr22 »

Ja bych texty psal stejne jako u pocitace - na klavesnici

Zrovna v tomhle pripade je na tom ntb i tablet uplne stejne
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomina »

Tak samozřejmě, že je tu možnost dokoupit BT klávesnici, ale psát to na titěrném displeji? Nevím, to rozhodnutí je samozřejmě na tazateli. Já to kdysi zkusil a hodně rád jsem se vracel k notebooku..
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Příspěvek od petr22 »

Zalezi na tom jaky tablet

Treba ja mam klavesnici jako soucast pouzdra, v jedne polovine je tablet, v druhe USB klavesnice s trackballem

Viditelnost je primno zavisla na velikosti displeje a moznosti pouzit externi monitor
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení“