Mobil z Win. alebo Androidom ?
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Mobil z Win. alebo Androidom ?
Ešte budem musiet pokecat z otcom 
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
- fatalfanatic
- Level 3

To bude nejlepší at i on promluví do tvé duše 
Odesláno z mého HTC Wildfire pomocí Tapatalk 2
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
>> Here <<
Soubory, jsou bezpečné bez virů a ostatní havěti. Pamětní místo se nachazí na DropBox. Otázky,info případně SZ.[/spoiler]
- StyvekDrtic
- nováček
Android mi připadá spíše jako hračka, je tam spousta aplikací a málo která není zrovna užitečná na práci. Za to na widows jsou aplikace mnohem kvalitnější (ale bohužel je jich málo).
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2013 22:03) ---
Android mi připadá spíše jako hračka, je tam spousta aplikací a málo která není zrovna užitečná na práci. Za to na widows jsou aplikace mnohem kvalitnější (ale bohužel je jich málo).
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2013 22:03) ---
PC-help je jako lednička. Chodíš tam každejch 10 minut a vždy tam něco najděš. 
- fatalfanatic
- Level 3

Já myslím že potřebuje hráčku, protože mobil se dá nazvat jako hračka a navíc má pc tam toho má víc na výběr a dokáže tam mnohem víc. Volá to,sms to posílá, a k tomu si stáhne něco v čem se vyřádí ve škole,práci a třeba na nudné přednášce.StyvekDrtic píše:Android mi připadá spíše jako hračka, je tam spousta aplikací a málo která není zrovna užitečná na práci. Za to na widows jsou aplikace mnohem kvalitnější (ale bohužel je jich málo).
[spoiler=Files]Moje tvorba
>> Here <<
>> Here <<
No nič, ešte sa porozprávam z otcom a ešte musím obidva mobili vidiet a držat
Ale inak Dakujem.
Ale inak Dakujem.
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek