Předem moc děkuju za rychlou pomoc.
Nokia - theme editor
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Nokia - theme editor
Dobrý den, mám mobilní telefón Nokia N73. Na internetu jsem hledal nějaké schémata, a docela úspěchně. Ale chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký prográmek, ve kterém mohu otevřít stažené schéma a trošku si ho upravit. ( Třeba napsat na "hlavné plochu" mobilu svůj nick ,nebo něco podobného ) .
Re: Nokia - theme editor
Jestli ti jde vysloveně jen o ten nick na hlavní obrazovce, tak nemusíš ten theme ani upravovat. Stačí když si z něj uděláš screen, v nějakém editoru (gimp, malování,..) uděláš ten nic a uložíš jako obrázek. Ten potom nahraješ do telefonu a nastavíš jako tapetu. Sám jsem to tak měl
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jak z něj udělám screen když tam jsou hodiny, datum, operátor, baterka atd. ?
- memphisto
- Guru Level 13

Screen určitě neuděláš,dokonce to ani neotevřeš, protože ty témata jsou tuším ve formátu .nth. Pokud ti jde o tu editaci, tak tím programem, co jsi uvedl v nadpisu by to mělo jít. Já ho používám na Nokie series 40, nevím ale jak vyšší série
Tady je download pro sérii 60 (Symbian)
Tady je download pro sérii 60 (Symbian)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Já jsem uvedl nějaký program v nadpisu ?
ani o tom nevím , takže THEME EDITOR se to jmenuje ? Nebo jak přesně ? A udělám v něm to co chci ?
- memphisto
- Guru Level 13

U mého předchozího příspěvku máš na ten program odkaz. Jmenuje se Nokia Theme Editor (Studio). Já používám verzi pro sérii 40 (bez Symbianu) a ty potřebuješ pro 60 (Symbian). V tom pro sérii 40 to jde přidat text na tapetu. Kdyby to nešlo, tak vzít obrázek, ořezat na požadované parametry, v malování, Photoshopu atd. dokreslit ten text a pak jen pomocí toho editoru otevřít nějaké téma a upravit pozadí na to upravené a hotovo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Jak otevřu to schéma v tom programu když má koncovku .sis kvůli tomu že mám v PC - Nokia PC Suite ?
Já jsem využil free on-line program pro vytvoření kompletního tématu pro Nokii E50 na této adrese. Nejprve si navrhneš co chceš, pak si to stáhneš do svého mobilu a nastavíš. Registrace je zdarma. Je to perfektní (nikomu tím nedělám reklamu).
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Tím že uděláš screen jsem myslel, že stáhneš obrázek themu, který bývá u toho linku uložen - hodiny a operátor už potom nejsou problém vyretušovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Já jsem i předělával schémata na Nokiu tak. že jsem si stáhl nějaké téma z netu, které se nejvíce blížilo mé představě a stažený soubor s koncovkou .nth jsem v TC přejmenoval na zip a rozbalil. Vznikla složka kde jsem si předělal nebo vyměnil obrázky (musí být stejný formát, rozlišení jako původní) a pak zase zabalil a přejmenoval na .nth a funguje to.
http://www.forum.nokia.com/info/sw.noki ... an_OS.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dole vyber PRO os SYMBIAN a stahni >> nainstaluj a je to
dole vyber PRO os SYMBIAN a stahni >> nainstaluj a je to
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 14542 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od pcmaker
-
- 4 Odpovědi