Tak ono to jistě nebude pro potápěče, ale pokud by to spadlo do mísy a ihned vytáhlo, pak to asi pomůže.
Před lety jsem dělal v hospodě kde někteří borci strkali ovladač od TV do kapsy a já ho pravidelně tahal z mísy, rozebíral a čistil. A jelikož to bylo i po několika hodinách, pak tam by toto asi nefungovalo.
U nějakého dotykáče by to krátkodobě fungovat mohlo, ale u mého s vysouvatelnou QWERTZ klávesnicí bych tomu nevěřil. To bych ho musel nejdřív utopit v tom spreji, aby se nejaký film vytvořil i mezi těmi půlkami
Vlastním SONY Xperia P a mám docela chuť to zkusit. Jen je škoda, že to zde ještě nejde koupit. Nějak by mě netrápilo, kdyby ten mobil chcípnul. Beztak leze, jak chcíplá myš.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
To asi ne, ale u některých zařízení by ten ochranný film nemusel fungovat. Viz. třeba můj mobil SONY Xperia P. Na pravém boku má úplně odkrytý reproduktor a přes něj je jen mřížka. Silně pochybuji, že by to ten film dokázal ochránit... Nebo nějaké tlačítkové, kde je hodně mezer..
Možná se tím výrobce chrání, aby si potom lidé nestěžovali, až jim nějaký ten mobil díky vodě křachne.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)
Uz nekolik krat se mi stava ze pc nevidi Bluetooth v paneli nasroju neni ikona bluetooth a v nastaveni vubec neni videt prepinac vypnou-zapnout bluetooth ani v spravce neni videt pak kdyz sou aktualizace se objevi a za nejakou dobu zmizi...
Poslední příspěvek
A má ten tvoj PC vôbec bezdrôtový modul? Teda pre WiFi a BT? To, že sa ti to skúša nejako nájsť a nič z toho - tak ho tam nemáš. Prejdi si správcu zariadení, či máš tam vôbec to zariadenie (inak BT sa tam často objavuje ako samostatné zariadenie,...