Nastavuji satelit: 92% signál, ale 0% kvalita. Proč?.*
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
- Kouril34
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Nastavuji satelit: 92% signál, ale 0% kvalita. Proč?.*
Zdravím zapojil jsem satelit, úroveň signálu mám na 92%, ale kvalita je na 0%! Kartu jsem aktualizoval. Nevím kde je problém. Nevíte?
Přístroj mám TOPFIELD TF6000 CR cRYPTOWORKS karta je GITAL, ale je to přes CS link.
Přístroj mám TOPFIELD TF6000 CR cRYPTOWORKS karta je GITAL, ale je to přes CS link.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 zář 2010 16:37, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s nastavením satelitu“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s nastavením satelitu“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Re: Problém s nastavením satelitu
Máš nastavený správný diseq?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Kouril34
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
No mám dělal jsem to podle návodu.
A jsi připoejný na správnou družici?
Chyba je buď v nesprávné družici nebo přístupem přes špatný diseq
Chyba je buď v nesprávné družici nebo přístupem přes špatný diseq
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
V nastavení anténa najeď na MOŽNOSTI a zkus tam zaměnit písmeno (A,B,C,D).kde je tahle volba u tvého přístroje nevím já mám Homecast a taky mě to potrápilo
- Kouril34
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Tak taky nic nevím proč už je to jakoby tu kartu nechtělo přečíst bo co
- Kouril34
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastavuji satelit: 92% signál, ale 0% kvalita. Proč?.*
Hele takže to už jde naladil jsem programi, ale u českých mě to napíše, vložte smart cart, ale karta je tam už vložená a dobře, nevíte ?
A máš ji tam danou správnou stranou?
Jednou jsem ladil, ladil a furt nic - nakonec jsem zjisti že jsem ji tam dal obráceně
Jednou jsem ladil, ladil a furt nic - nakonec jsem zjisti že jsem ji tam dal obráceně
- Kouril34
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
No právě že jsem to zkoušel, ale ani jedna strana prostě nefunguje 
Přeskenuj transpondéry.
Ale s tou kartou to bude jiný problém
Ale s tou kartou to bude jiný problém
Naposledy upravil(a) jaro3 dne 07 zář 2010 17:31, celkem upraveno 1 x.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- Kouril34
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
mmnt a to je co a kde se to dělá 
Já ten přijímač nemám , musíš do settingu , najít odpovídající satelit ( Astra3A/3B) a skenovat všechny transpondéry-free i kódované.
pokud máš starší transpondéry , tak musíš naťukat ty nové ručně.
viz:
http://cz.kingofsat.net/sat-astra3a.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cz.kingofsat.net/sat-astra3b.php" onclick="window.open(this.href);return false;
měnily se frekvence.
pokud máš starší transpondéry , tak musíš naťukat ty nové ručně.
viz:
http://cz.kingofsat.net/sat-astra3a.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cz.kingofsat.net/sat-astra3b.php" onclick="window.open(this.href);return false;
měnily se frekvence.
Naposledy upravil(a) jaro3 dne 07 zář 2010 17:37, celkem upraveno 1 x.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek