Seknutí NTB při zrušení spořiče obrazovky

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

Zamčeno
Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10

Seknutí NTB při zrušení spořiče obrazovky

Příspěvek od Karrex »

Zdravim, mám problém když na NTB delší dobu nejsem a pak přijdu a chci ho vrátit znovu na plochu ( spořič->plocha ) tak se celý NTB sekne a jediné co můžu udělat je vypnout natvrdo... Už mě to celkem leze krkem takže prosím o radu co mám dělat. Krom vypnutí spořiče ten opravdu potřebuju :smile: Notebook v podpisu
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
GarGy
Level 3
Level 3
Kontaktovat uživatele:

Re: Seknutí NTB při zrušení spořiče obrazovky

Příspěvek od GarGy »

neni to MSI ? kamarad ma stejny problem ... pry kdyz pocka tak 10 minut tak se mu notebook odsekne ... i on ma W7 .... videl bych to na novej Bios nebo FW :wink:
Pic
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Pic »

T. zv. spořiče jsou v současnosti na nic, jen způsobují problémy.Zbytečný program v PC, který mnohdy způsobuje jen komplikace. Šetřit již nemá co.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10

Příspěvek od Karrex »

GarGy píše:neni to MSI ? kamarad ma stejny problem ... pry kdyz pocka tak 10 minut tak se mu notebook odsekne ... i on ma W7 .... videl bych to na novej Bios nebo FW :wink:
NTB v podpisu- Asus :smile:
T. zv. spořiče jsou v současnosti na nic, jen způsobují problémy.Zbytečný program v PC, který mnohdy způsobuje jen komplikace. Šetřit již nemá co.
Takže ho mám vypnout nebo co?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Žbeky
Guru Level 13
Guru Level 13

Příspěvek od Žbeky »

Když ho vypneš uděláš nejlíp - v dnešní době LCD už ztratil význam
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“