Samsung LE32B652T4W příjem UPC Cable

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

Zamčeno
Jan Pašek
Tvůrce článků

Samsung LE32B652T4W příjem UPC Cable

Příspěvek od Jan Pašek »

Poprosil bych o pomoc s ověřením kompatibility CA modulu CONAX CAS7 s televizorem LE 32 B 652 T 4W
Bo na odpověď na dotaz přímo k výrobci TV pomocí jejich kontaktního formuláře čekám již týden a jako kdybych nic neposlal.
Otázka je tedy jednoduchá máte někdo výše zmiňovaný přijímač a přijímáte UPC bez STB jen s pomocí výše zmiňovaného přijímače? Pokud ano jaký máte CA modul?
PS: Stejný dotaz jsem pověsil i na TVFreak.cz s nadějí na rychlejší odpověď se ptám i zde.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jan Pašek
Tvůrce článků

Re: Samsung LE32B652T4W příjem UPC Cable

Příspěvek od Jan Pašek »

Abychom to tu nějak uzavřeli Ještě nemám odzkoušeno pouze reakce z TVFreak.cz http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=22653" onclick="window.open(this.href);return false;

Edit:
Odzkoušeno a chodí.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
    4 Odpovědi
    9450 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Martab
  • Samsung Monitor problém
    od Redd1902 » » v Problémy s hardwarem
    5 Odpovědi