mám problém se kterým mi ještě nikdo nedokázal poradit. Tak se obracím na Vás, kteří tomu opravdu rozumíte.
Když něco stahuju třeba v raru, tak se mi při rozbalování ukáže chyba CRC nebo špatné heslo atd. pak se mi to ale podaří stáhnout úplně v klidu a rozbalit ale při instalaci třeba na v půlce mi to napíše že je chyba v nějakým souboru a buď Ignore, Retry nebo Cancel. Zajímavější ovšem je, že při druhé instalaci mi ta chyba vyskočí třeba hned po začátku nebo úplně na konci. Už jsem zformátoval disk a znovu nainstalil Wokna ale pořád nic. Už si s tím vážně nevím rady a tak se obracím na Vás. Předem děkuji za pomoc.
no právě ono mi to dělá u věcí, který ostatním normálně stáhnout a nainstalovat jdou. Například verzí NFS Pro Street jsem stáhnul už 5 a všude stejný problém. A nejen u toho. Takže buď mi to napíše něco takovýho Nesouhlasí CRC komprimovaných dat díl archivu je poškozen a při tom ostatní to stahujou o sto šet a nebo až při instalaci
Mam problem s instalaci skoro všech her...a k tomu ještě problem s extrahací vseho co ma vic částí....
Když instaluji napr. ProStreet tak mi to napise chybu souboru *.cab (pokazde v nejakem jinem)....a to same to dela i u dalších her (skoro u všech).
Dále mám problém s extrahací her....pokaždé mi to napíše chybu CRC (ale pokaždé v jiném archivu...) Tohle mi to driv nedelalo...pls poradte!
Řekl bych, že buď stáhneš soubor s chybou, nebo je poškozený RAR, případně máš chyby na disku. Rar můžeš zkusit odinstalovat a nainstalovat si třeba novější verzi. Disk zkontroluj přímo kontrolou disku ve Winech, nebo si stáhni na to prográmek ze stránek výrobce disku. Jinak stahování z pochybných zdrojů takto často končí, někdy jsou ke stáhnutí soubory asi i úmyslně poškozeny. Co se týče instalace her - tak může být poškozené medium, nebo znečištěná, či poškozená mechanika.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No a v tom je ten problém, kdyby byly soubory poškozený, tak by to určitě sotatním taky nešlo, že? Navíc by se mi při instalaci všeho neukazovala chyba pořád někde jinde. Disk jsem kontroloval a je v pořádku, je to vážně záhada.
K chybě může dojít i při stahování. Též se mi stane, že stažený soubor má chybu a stahuji znova a nebo hledám jiný zdroj. Změnu programu RAR jsi zkoušel? Zkus si okopírovat program v Raru od kámoše, který on stáhl a rozbalil i v pořádku instaloval, pokud bude opět hlásit chybu, je problém na Tvém PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
K chybě může dojít i při stahování. Též se mi stane, že stažený soubor má chybu a stahuji znova a nebo hledám jiný zdroj. Změnu programu RAR jsi zkoušel?
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
Ahojky, nevím co se poslední dobou děje s mým notebookem, ale dost často mi BSoduje. Podle minidumpů vieweru pořád odkazuje na Nvidiu, několikrát jsem ji přeinstalovala... Ať tam byla Windows 10 a nebo Windows 11 dělá to úplně samý problém....
Poslední příspěvek
Takže normálně budu moct hrát hry i když to bude zakázané ?
max tak na integrované grafice jestli nějakou má no :)
Vždycky jsem nechal instalovat updaty Win 11 a pak jsem ručně aktualizoval grafiku.
Nyní nastal problém, že drivery aktualizovat nejdou, hlásí to, že probíhá instalace updatu nebo něčeho jiného. Přitom updaty žádné teď nemám, zkusil...
Poslední příspěvek
Prosím, můžeš napsat tyto info?
Název tvé gpu? + Jaké je id hardware té gpu?
Najdeš ve správce zařízení / tvá gpu / záložka Podrobnosti / Id hardwaru / zkopíruješ všechny řádky a vložíš je sem.
Jakou verzi se tam snažil instalovat Windows Update?...
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.