Turbínou musí nejprve proudit vzduch, aby se začala se pořádně točit a vyrábět energii - auto se musí dostat na určitou rychlost --> baterie jsou pořeba
P.S. Turbíny nejsou můj obor, ale selský rozum pomohl
No, já jsem to myslel ironicky Pro mě prostě elektromotory jako by neexistovaly. Až bude mít auto na baterii dojezd aspoň 800 Km, až se nebude hmotnost baterií a elektrického pohonu počítat na stokilogramové hodnoty, až bude na každém parkovacím místě zásuvka, až pichnu auto do nabíječky a bude za 30 minut připraveno k jízdě, teprve tehdy budu o elektromobilu uvažovat jako o autě. Do té doby je to jen hračka amerických celebrit na dokazování toho, že jsou zelení
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Zjistil jsem, že RD je sice hezký a praktický, ale naprosto mi stačí lišta W7. Proto takto jednoduše..
Přílohy
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)