Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Žena se probudila na vlastním pohřbu, dostala infarkt a zemřela:
Žena v Rusku zemřela na infarkt způsobený šokem poté, co se probudila a zjistila, že je na svém vlastním pohřbu. Omylem byla totiž prohlášena za mrtvou. Když se tedy truchlící příbuzní shromáždili kolem její otevřené rakve, probrala se, začala křičet hrůzou a nedlouho nato zemřela ...
Ochrnutý kocour překonal strach z vody, pomocí plavání se učí chodit:
Mourovatý kocour Mog, kterého v Británii porazilo auto a způsobilo mu trvalé následky, se opět učí chodit. Podstupuje hydroterapii a dostává pravidelné 15minutové lekce plavání. Vypadá sice v bazénu komicky a hlasitě mňouká, ale jeho pokroky jsou nepřehlédnutelné ...
Racek ukradl kameru a natočil Cannes z ptačí perspektivy:
Neobvyklé video z minulého týdne ukazuje racka, jak ukradl malou kameru a odletěl s ní pryč. Povedlo se mu tak natočit kouzelné záběry nočního Cannes v jižní Francii ...
Právě jsem to celé dočetl...... A stálo mě to mokrou židli.... Asi si budu muset při dalším čtení vzít plínky
Jinak MircoFost dobrej.. HAHAHAHAHAHAHAHAHGHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
Paní je u gynekologa na prohlídce. "Á jé, to se mi to nelíbí, paní Nováková." "Copak, pane doktore, je to zlý?" "Ještě horší, než si myslíte. Vypadá to na operaci." "No to já nemůžu, co by si moje rodina beze mě počala. Nešlo by to přece zařídit nějak jinak .. "Šlo, ale musela byste alespoň na měsíc vynechat veškerý sex." Paní Nováková slíbila, že určitě žádný nebude. Když odešla, ptá se sestřička doktora: "Co vlastně bylo tý Novákový, mě připadala docela zdravá." "Taky že je, ale předbíhat v samoobsluze, to se nemá.!