Mám pro vás (po velmi dlouhé době v tomto vláknu) silvestrovský hlavolam se strašidelným dárkem. Dárek si ale musíte zasloužit, tedy vyluštit hlavolam. Řešení hlavolamu nebudu později zveřejňovat, i když mi je známo. Maximálně možná po delší době teoretické informace, jak takové hlavolamy louskat, ale pracovat budete muset vy, takže na nic nečekejte. Řešení si (zcela přesně) dle zadání zapište, získáte tak heslo k dárku, který máte v raru.
Silvestrovský strašidelný dárek (heslem k raru je řešení hlavolamu!) >>> DOWNLOAD >>> http://dataport.cz/file/229565/Silvestr ... ydarek.rar - při nefunkčnosti linku mě upozorněte zprávou na SZ!
Řešení si nechte pro sebe, poznáte ho že je správné taky podle toho, že jím odemknete rar. Nepište řešení sem do tohoto vlákna, zkazili byste zábavu ostatním!!! Můžete se jenom pochlubit, že jste hlavolam již rozlouskli.
Uvedený hlavolam je o dost lehčí, než první z tohoto vlákna (na počátku). Takže při soustředené snaze byste ho měli za nějakou dobu rozlousknout. Snad jste si to i tímto vláknem dříve natrénovali