CZC-vaše zkušenosti s vracením peněz

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

peyrac10
Level 4
Level 4

Re: CZC-vaše zkušenosti s vracením peněz

Příspěvek od peyrac10 »

2divine: Ale jdi :roll: Mě se bát nemusíš :P

Prosím někoho z moderátorů nebo admina o zhodnocení tohoto vlákna a případný souhlas/nesouhlas s jeho pokračováním dosavadním stylem.
Pokud nesouhlasíte, vlákno zamkněte.
Dík.....
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
divine
Level 5.5
Level 5.5

Příspěvek od divine »

Souhlasím, pokud máš pravdu ;)
Jinak ano, mělo by se to tu už zamknout
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače
mmmartin
Moderátor

Příspěvek od mmmartin »

Přiznám se, že jsem neprostudoval všechny tři stránka diskuze, která navíc několikrát odbočila někam jinam. Ale: Celá problematika se poměrně dost obsáhle řeší například tady a v dalších odkazech v tomto článku uvedených. Jak je to konkrétně s obchodem CZC nemám zkušenost, ale v dnešní rozbouřené době nemusí zkušenosti, získané před měsícem, vypovídat nic o aktuálním chování prodejce.

Několik přispěvatelů projevilo přání o označení tohoto tématu za vyřešené, což tímto činím. Tím není nikomu bráněno založit v sekci Vše ostatní nové vlákno, zabývající se obecně problémy s nakupováním v e-shopech.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“