Řek bych že platíš pouze za licenci.. Né za disk s OSBlue Spirit píše:Nekecej a kolikrát ho mohu vypálit? Dej mi prosím odkaz na tu superradu.wItt 94 píše:windows musíš vypálit na cd/dvd nejnižší rychlostí, tuším 2048kb/s; a pak v biosu nastavíě firts boot na mechaniku
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Črc 2013 19:11) ---
Pokud máš licenční klíče, můžeš vypalovatBlue Spirit píše:Systém se kupuje a ne vypaluje!
DVD aby bylo bootovatelne
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: DVD aby bylo bootovatelne
Jeju tak mi poradíte 
-
Uziv00
Pak není co řešit. Nemáš nárok. Kromě toho, pokud nemáš instalační medium, pak je licence zcela jistě OEM, tudížnemůže běžet na jiném HW, než byl nainstalován.ten pc je v háji on už neni doma
-
guest
A licence je co? Že to vypálím celé vesnici a ještě přijedou sousedé - poučte mne.
Já jsem si tu licenci s nálepkou nechal a mám zalohovany windows na flash a ted chci vyrobit CD jako instalační chápete
Pokud vím tak na tom cd je např. win 7 hp který bez klíče běží jen 30 dní a tenhle 30 denní win si mužeš stáhnout z webu microsoftuA licence je co? Že to vypálím celé vesnici a ještě přijedou sousedé - poučte mne.
-
guest
Já se přátelé vrátím k původní otázce, kde jde jenom o to zkopírovat legální Win.
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli nejde přes program udělat bootovatelne cd mám totiž v pc jeden windows a chtěl bych když se restne pc aby najel jak instalační CD předem děkuji
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli nejde přes program udělat bootovatelne cd mám totiž v pc jeden windows a chtěl bych když se restne pc aby najel jak instalační CD předem děkuji
Ano abych udělal boot CD a přeinstaloval jsem si windows už to někdo chápe. Mám i tam product key na zadu počítače windowsu ktery jsem zalohoval
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Črc 2013 19:34) ---
Víte něco ??
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Črc 2013 19:46) ---
Tak co víte nevíte ??
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Črc 2013 19:58) ---
Pomožte mi pls
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Črc 2013 19:34) ---
Víte něco ??
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Črc 2013 19:46) ---
Tak co víte nevíte ??
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Črc 2013 19:58) ---
Pomožte mi pls
-
Uziv00
Potom je správná odpověď zde.Tomasb98 píše: Pokud vím tak na tom cd je např. win 7 hp který bez klíče běží jen 30 dní a tenhle 30 denní win si mužeš stáhnout z webu microsoftu...
Ale potřeboval bych ho v češtině. A mám originál windows zalohovany ve vinraru ale ja jen potrebuju aby to bylo jak normailni instalační cdd chápete ne že dvakrát kliknu na setup a budu mit dva windowsy
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Črc 2013 14:31) ---
Prosim pomožte mi
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Črc 2013 14:31) ---
Prosim pomožte mi