hadr na dno skříně, kde jsou většinově chuchvalce, ale to zřejmě někdo nezná, pokud čistí PC jednou za měsíc..za půl roku už tak totiž jsou a vyfoukat to vzduchem by znamenalo rozvíření toho svinstva na po celém PC, i pokoji...
prach je svině nejednou jsem měnil u pc komponenty pravě kvuli zanedbané udržbě. Přitom stačí tak málo přidržet vrtulky chladiču a vysát nebo vyfoukat prach. Kouknete jak to muže vypadat v pc na který člověk kašle prach v počítačích v pc byl zhořel chladič na cpu i grafická karta
X píše:Jen nepoužívej ten vysavač, plno lidí takhle odpálilo PC. Ten stlačený vzduch ve spreji je ideální.
To "plno lidí" je blábol. Měl jsem tu vlákno na tohle téma a ani jeden z účastníku neřekl, že si vysavačem "odpálil" PC.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Vysavacem jsme cistili tisice pocitacu, zadny problem. Technici s nim cisti ustredny, servisaci tiskarny. Nikdo z nich neslysel o tom, ze by vysavacem doslo k poskozeni elektroniky. Kdyby melo dojit k poskozeni elektroniky jakmile se priblizi hadice vysavace, tak si myslim ze by se to minimalne v jednom z tech tisicu cisteni muselo stat.
Hlavni vyhoda stlaceneho vzduchu je v tom, ze vyfoukne prach i z mist odkud ho vysavac nevycucne - napr z zebrovani chladice nebo vnitrku zdroje. Principialne nejucinnejsi je kompresor s vlastnim odsavanim, ale ten nikdo doma k dispozici nema.
ad a) Máš plnou pravdu, kouknul jsem jen na cca dva příspěvky dozadu a ty jsou nové. Nevím, kterej .... to znovu otevřel. ad b) Tady na fóru jsem nenašel ani jednoho, kde jsi prosím ty dotazy řešil??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tady a na Živě, dohledávat to nebudu. Odpálit hardware můžeš i prsty, takže bych o tom vysavači nepochyboval. Zase záleží, jak (ne)šikovný člověk je, třeba to nějaké odborné servisní firmy tak dělají, já bych se tomu ale zdaleka vyhnul.
Máš opět pravdu, polemizovat nebudu. Je fakt, že někdy nemusíš ani brát do ruky vysavač nebo cokoli jiného, stačí se blbě na PC podívat a odmítne s tebou dále komunikovat
Zdravím, chtěl bych se zeptat, čistil jsem PC jako obvykle (stlačeným vzduchem) - jedná se o PC, který mám v popisku. PC jsem pokládal na různé strany, snažil jsem se jej pokládat opatrně jako obvykle. Nicméně po zapnutí se hlasitě rozběhlo přídavné...
Poslední příspěvek
Aha, to by taky dávalo smysl. Původně jsem si spíš myslel, jestli tam nevznikla nějaká usazenina třeba někde víc ve spod a tímhle se potom neprojevila a jak jsem to udělal znovu zas neproštouchla.
Ahoj,
rád bych se zeptal zkušených na názor.
Jelikož WH vydalo požadavky na KCD2 rozhodl sem se, pro upgrade PC.
Sestava:
Ryzen 5 2600
GtX 1660 super
Ram 16gb 3200hz
TuF b450 pro gaming
seasonic s12ii 520w
Je tu někdo, kdo se zabývá historickými počítači ? To jest počítači staršími než PC-AT (CPU 80286) a počítače z doby před-PCčkovské, tedy z období před rokem 1980.
Summary
Operating System
Windows 10 Home 64-bit
CPU
Intel Pentium E5200 @ 2.50GHz 48 °C
Wolfdale 45nm Technology
RAM
8,00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15)
Motherboard
ASUSTeK Computer INC. P5Q SE...
Poslední příspěvek
Lojzo, stávající PC hoď do elektroodpadu, s tím pc nic neudělá ani svěcená voda.
I počítač z dnešní doby, za kterej dáš 20.000Kč bude násobně výkonnější ten to co máš.