Knihy podle her - tipy ke čtení

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

guest

Re: Knihy podle her - tipy ke čtení

Příspěvek od guest »

Možná je to tím, že zde hledáš knihy podle her, což je dle mého názoru pitomost.

Lepší by bylo zeptat se na nějakou knihu a napsat žánr, co tě zajímá. Jistě by se našlo mnoho odpovědí. :smile:

Pokud třeba máš rád zvířata a legraci, pak bych doporučil Jamese Herriota
Arha
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od Arha »

Tady. Hlavně doporučuji sérii Diablo, je opravdu bezchybná.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
eda220
Level 3.5
Level 3.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eda220 »

Před nedávnem jsme narazil na knihu Crysis : Legie, která vypráví příběh, který je v Crysis 2,ale strašně moc ho rozšiřuje. Ano, je to sice podle hry, ale opravdu famózní. Ještě jsem viděl knihu podle Battlefield 3, tu se teprve chystám přečíst.

Hodně podobný styl má taky Matthew Reilly, toho sbírám a série Strašák(Polární Stanice, Strašák a armáda zlodějů, Základna 7, Strašák) je jedna z jeho nejlepších. Stojí za přečtení!

Btw: Strašně mě štve, že o hře S.T.A.L.K.E.R. vznikly už 4 knihy, bohužel zatím všechny v originále (ruština).
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit
Deny18
Level 4.5
Level 4.5

Příspěvek od Deny18 »

Stalker by taky nebyl špatný. :)
Adys301
člen HW spec týmu

Příspěvek od Adys301 »

Omlouvam se za OT. Blue Spirit - neprijde mi nic spatneho na tom, ze nekdo hleda knizku podle hry. Nekomu prijde PC hra jako pitoma ztrata casu, ve ktere zabijis mutanty, nekdo hru proziva, zajima ho pribeh, zajima se o postavy. Treba o serii The Elder Scrolls by sla udelat rozsahla encyklopedie, hra Warcraft se mi zatim nepripletla do cesty, ale par veci jsem o tom slysel a hra ma spoustu stalych fanousku.

Ja bych si treba rad precetl knihu o historii postav ve Quake 3 a tu encyklopedii o TES.

Naposledy jsem si precetl knihu skoro pred 3,5 rokem (Harry Potter1-7). Od te doby jsem si neprecetl. U niceho jsem nevydrzel.

Odesláno z mého zasekaného HTC Desire C pomocí Tapatalk 2
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“